Snel zonnepanelen op je dak? Doe mee met de inkoopactie (t/m 31 augustus)

wo 1 juli 2020 - Kies de panelen die bij jouw situatie passen. Inschrijven via website WoonWijzerWinkel

Snel zonnepanelen op je dak, van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. Het kan als je meedoet met de Inkoopactie Zonnepanelen die de WoonWijzerWinkel organiseert. Dit onafhankelijke energieadviesloket van de regio Rotterdam-Haaglanden heeft met betrouwbare partners weer een scherpe prijs onderhandeld. Vraag vrijblijvend een offerte aan via www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon. De actie zou aanvankelijk eind mei afgelopen zijn, maar is verlengd tot en met 31 augustus. 

Kiezen uit verschillende typen zonnepanelen

Je kunt kiezen uit verschillende typen panelen. Bij het ene type is de terugverdientijd korter, bij het andere type is de garantieperiode langer. En er zijn ook panelen met een extra hoog rendement. Handig voor daken met weinig ruimte of als je een hoog elektriciteitsverbruik hebt. De prijsindicaties voor 10 panelen variëren van 4.265 tot 6.350 euro. Dit is exclusief BTW en inclusief de installatie. Het vermogen van deze pakketten varieert van zo'n 300 tot 365 Wp.  

Inschrijven voor inkoopactie via website

Voor meer informatie over de inkoopactie kun je terecht op www.woonwijzerwinkel.nl/inkoopzon. Daar kun je je ook inschrijven. Na inschrijving ontvang je een vrijblijvende offerte met een scherpe prijs.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147) en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten.