Sluit icoonTerug icoon

Variatie toverwoord in nieuwbouwproject Zoetemanring

di 5 april 2016 - Rij- en hoekwoningen fase 3 sinds kort in verkoop. Alle informatie op Woonmarkt

Verschillende kleuren gevels, goothoogtes die speels verspringen, sfeervolle erkers en deuren met en zonder luifels. Variatie is het toverwoord aan de Zoetemanring, in de geliefde nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland. De laatste fase, met 14 nieuwbouw rij- en hoekwoningen, is nu in verkoop. Je komt er alles over te weten tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op zaterdag 16 april.

De nieuwbouw rij- en hoekwoningen in fase 3 krijgen op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en een open keuken. Op de eerste verdieping beschik je, afhankelijk van het huis dat je kiest, over twee of drie slaapkamers en een fraaie badkamer met luxe sanitair. Via een vaste trap kom je op de zolder, waar je een of twee extra slaapkamers kunt realiseren.

Vanaf 179.900 euro (v.o.n.)

Fase 3 krijgt een mix van de woningtypes uit de eerste twee fases, zowel qua uitstraling, als qua vloeroppervlakte. Zeven woningen, waaronder de twee hoekhuizen, worden 5,40 meter breed. De andere zeven huizen krijgen een gevelbreedte van 4,80 meter. En net als in fase 1 en 2 hebben de hoekwoningen een mooie erker. De prijzen variëren van 179.900 tot 239.900 euro (v.o.n.).

Meer woonruimte, eigen indeling

Het woonoppervlak varieert van 93 tot 107 vierkante meter. Met diverse opties, zoals een aanbouw of dakkapel, kun je meer woonruimte creëren. Tot wel 125 vierkante meter. Verder zijn verschillende indelingen en andere extra's mogelijk. 

Nog één woning te koop in eerdere fase

In fase 2 van project Zoetemanring is ook nog een woning beschikbaar, voor 199.500 euro (v.o.n.). Voor deze prijs krijg je een tussenwoning waarvan zowel de woonkamer als de eerste verdieping is uitgebouwd. Het huis wordt in het tweede kwartaal opgeleverd. Je kunt er dus binnenkort al in.

  • Informatie over fase 3 (en de laatste woning in fase 2) van nieuwbouwproject Zoetemanring in Zuidland is verkijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op zaterdag 16 april in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (11:00-15:00 uur). Stand: Toussaint + Van Wijk Makelaardij.
  • www.zoetemanring.nl.