Sluit icoonTerug icoon

Bouw Park Waterrijk van start. Nog een enkele villa te koop

wo 2 december 2015 - Na succesvolle verkoop fase 1 is voorbereiding voor fase 2 gestart

De bouw van nieuwbouwproject Park Waterrijk, aan de rand van Hekelingen, gaat van start. Op donderdagmiddag 17 december slaan de wethouders Christel Mourik en Dirk van der Schaaf van de gemeente Nissewaard de eerste paal. In het project, met vrijstaande nieuwbouwhuizen, tweekappers en rijwoningen, is nog een enkele vrijstaande woning beschikbaar: een villa met een vanafprijs van 395.000 euro (v.o.n.), op een kavel van 530 vierkante meter.

De eerste fase bestaat uit achttien nieuwbouwwoningen: drie vrijstaande villa’s, acht tweekappers en zeven riante woningen in blokken van drie en vier. De officiële eerste paal gaat om 15.30 uur de grond in. Daarna zal met de kopers in het Dorpshuis van Hekelingen worden getoost op een voorspoedige bouw. 

Zelf je huis ontwerpen

In Park Waterrijk heb je de mogelijkheid om, onder begeleiding, mee te denken over het ontwerp van je huis. Dankzij allerlei uitbreidingsopties kun je je woning helemaal naar jouw wensen laten uitvoeren. Dat geldt ook voor de laatste, nog beschikbare villa. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal. Als de bouw eenmaal gevorderd is, worden de mogelijkheden voor eigen inbreng kleiner.

Fase 2: vooral tweekappers en rijwoningen

De verkoop van fase 1 van Park Waterrijk ging zo voorspoedig, dat ontwikkelaar Stevast Baas & Groen inmiddels is begonnen met de voorbereidingen voor fase 2. Omdat er in fase 1 vooral belangstelling was voor de tweekappers en rijwoningen, zullen vooral die woningen in de tweede fase terugkomen, zo laat de ontwikkelaar weten.

Park Waterrijk: veel groen en water

In Park Waterrijk woon je in een groene, waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant het groene polderland en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. En de directe nabijheid van Spijkenisse staat garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

> Start bouw fase 1: donderdag 17 december
> Tijd: 15:30 uur.
> Locatie: Toldijk, Hekelingen (bouwplaats).
> www.parkwaterrijk.nl (voor alle informatie).