Sluit icoonTerug icoon

PreSale nieuwbouwproject Klipper in De Haven Spijkenisse van start

vr 8 oktober 2021 - Online PreSale loket open op donderdag 14/10 (09.00 uur). Vanaf € 365.500 (v.o.n.)

De PreSale van nieuwbouwproject Klipper, in de geliefde nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse, gaat van start. Op donderdag 14 oktober (09.00 uur) opent het digitale PreSale loket op de projectsite. Vul voorafgaand aan dat moment het PreSale formulier via de projectsite in en stuur dat op. Maak hiervoor eerst een persoonlijk woningdossier aan. Je ontvangt na invulling van het PreSale formulier een bevestiging. Die bevestiging mail je op donderdag 14 oktober om 09.00 uur naar woningcoach@vorm.nl. Doe dit meteen om 09.00 uur. Tijdsvolgorde speelt bij Klipper een belangrijke rol. De kennismakingsgesprekken na de inschrijving vinden namelijk plaats op volgorde van binnenkomst van deze bevestigingsmails. Als tijdens zo'n gesprek blijkt dat een woning in Klipper haalbaar en betaalbaar is, kun je de woning van jouw voorkeur reserveren of je opgeven als voorrangskandidaat.

Klipper: nieuwbouw in De Haven Spijkenisse vanaf 365.500 euro

Klipper krijgt 48 energieneutrale eengezinswoningen. Een groot deel daarvan zijn rij- en hoekwoningen met een uitstraling die je ook in vissersdorpen ziet. Denk aan verschillende kleuren gevels, erkers, verticale ramen en gedraaide kappen met topgevels. Daarnaast zijn er kadewoningen, met een pakhuisachtige havenarchitectuur. De eengezinswoningen zijn 124 tot 147 vierkante meter groot met beukmaten variërend van 5,1 tot 6 meter. De koopsommen lopen uiteen van 365.500 tot 437.000 euro (v.o.n.). De kadewoningen hebben allemaal een woonoppervlak van 134 vierkante meter. De prijsrange: van 405.500 tot 430.000 euro (v.o.n.). Alle informatie over het aanbod in Klipper vind je op de projectsite.

Woning reserveren of voorrangskandidaat worden

Als tijdens het kennismakingsgesprek na afloop van de PreSale blijkt dat een woning in Klipper voor jou haalbaar en betaalbaar is, kun je de woning van jouw voorkeur reserveren. In ruil daarvoor betaal je wel een borg van 3.500 euro. Je kunt er ook voor kiezen om bij de daadwerkelijke start verkoop, die later dit jaar volgt, je op te geven als voorrangskandidaat. Je bent een voorrangskandidaat wanneer je op basis van tijdsvolgorde bent uitgekozen voor de woning, maar je geen reserveringsovereenkomst wil tekenen. Als de woning niet door een ander gereserveerd wordt, word je - als de PreSale is afgelopen en de vrije verkoop start - als eerste benaderd. Meer informatie over de verkoopprocedure vind je op de projectsite.

Klipper: stadswijk tussen Oude Maas en centrum Spijkenisse 

Klipper is het nieuwste deelgebied in De Haven Spijkenisse. De voorgaande fasen, die eerder in verkoop gingen en inmiddels zijn uitverkocht, hebben een vergelijkbare uitstraling. Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, met letterlijk boten voor de deur, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en je naar voorbijvarende boten kunt kijken.