Sluit icoonTerug icoon

Start verkoop fase 1 Krekenbos (Zuidland) op dinsdag 6 september

di 23 augustus 2022 - Plan bijtijds een oriëntatiegesprek met hypotheekspecialist in en krijg voorrang

De verkoop van fase 1 van nieuwbouwproject Krekenbos in Zuidland gaat op dinsdag 6 september van start. Deze fase kent een gevarieerd aanbod: 12 rijwoningen, 4 herenhuizen, 4 tweekappers en 3 vrijstaande huizen met een statige architectuur, grote tuinen en veel groen in de omgeving. In de aanloop naar de start verkoop kun je met een hypotheekspecialist van NEXTHome in gesprek om te onderzoeken of je een hypotheek kunt krijgen voor de woning(en) die jij op het oog hebt. Als dat zo is, krijg je voorrang bij de uiteindelijke toewijzing. Bekijk het aanbod op de projectsite en maak nu een afspraak via 0186-745772 of info@nexthome.nl

Krekenbos (Zuidland): eengezinswoningen, herenhuizen, tweekappers, vrijstaande woningen

De rijwoningen hebben drie slaapkamers, een grote woonkamer met open leefkeuken en een badkamer met tweede toilet. De meeste rijwoningen in deze fase krijgen een veranda aan de voorzijde. Alle woningen hebben een tuin met berging aan de achterzijde. De herenhuizen zijn extra breed en diep en dus een flinke slag groter dan de rijwoningen. De twee-onder-één-kapwoningen worden nog rianter. Deze woningen staan echt in het groen en hebben bovendien een heerlijke tuin. Voor nog meer ruimte, zowel binnen als buiten, zijn er de vrijstaande woningen. Als koper heb je bij alle woningtypen verschillende indelingsmogelijkheden. Ook kun je met diverse opties je huis nog meer aan jouw wensen laten aanpassen. Bij de vrijstaande woningen kun je bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer op de begane grond creëren. Tussen de woningen van fase 1 in komt een parkeerhof. Bij een aantal woningen kun je ook op eigen terrein je auto kwijt. De prijzen in fase 1 variëren van 387.500 tot 720.000 euro (v.o.n.). Lees meer over de diverse woningtypen op de aanbodpagina op de projectsite. 

Krekenpark: twee deelgebieden, met elk een eigen uitstraling

Krekenbos bestaat uit acht fases, verdeeld over twee deelgebieden: Houtwal (ten zuiden van de Nieuwelaan) en Bos (ten noorden van de Nieuwelaan. Fase 1 ligt in deelgebied Houtwal, dus ten zuiden van de Nieuwelaan. Daar komen ook de fases 5 en 6. De andere fases (2, 3, 4, 7 en 8) komen in deelgebied Bos. De woningen in beide deelgebieden krijgen een eigen uitstraling, terwijl toch duidelijk de verbinding tussen deze gebieden zichtbaar blijft. 

Zelf je droomhuis bouwen op je eigen kavel. Ook dat kan in Krekenbos

Naast zo'n 140 rijwoningen, herenhuizen, tweekappers en vrijstaande huizen krijgt Krekenbos tien vrije kavels, omringd door groen. Daarop kun je helemaal zelf je eigen droomhuis (laten) bouwen. De kavels worden naar verwachting ook na de zomer aangeboden. Dat gebeurt via de ontwikkelaar van Krekenbos: Haagsebaan Vastgoed. De kavels zijn ongeveer 750 vierkante meter groot. 

Start verkoop: dinsdag 6 september. Plan nu een oriëntatiegesprek in en krijg voorrang

Heb je belangstelling voor een woning in fase 1 van Krekenbos? De verkoop start dinsdag 6 september (tussen 17.00 en 19.00 uur) bij restaurant De Pannenkoekenbakker (Stompaardsedijk 2 in Simonshaven/Zuidland). Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Krekenbos via de projectsite om op de hoogte te blijven van de start verkoop. Wil je voorrang bij de toewijzing? Plan dan nu, via 0186-745772 of info@nexthome.nl, een oriëntatiegesprek in met de hypotheekspecialisten van NEXTHome. Als naar aanleiding van dat gesprek blijkt dat jij de woning die jij op het oog hebt, kunt financieren, dan heb je recht op voorrang bij de toewijzing.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt dichtbij. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Zuidland ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.

 

 

Impressies van de woningen in Krekenbos (fase 1) in Zuidland.