Sluit icoonTerug icoon

Laatste 14 woningen Zoetemanring in Zuidland in verkoop

ma 7 december 2015 - Kom donderdag 10 december naar de start verkoop van fase 3, van 17.30 tot 18.30 uur

Verschillende kleuren gevels, goothoogtes die speels verspringen, sfeervolle erkers en deuren met en zonder luifels. Variatie is het toverwoord aan de Zoetemanring, in de geliefde nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland. De laatste fase, met 14 nieuwbouw rij- en hoekwoningen, gaat donderdag 10 december in verkoop.

De start verkoop vindt plaats in een van de inmiddels opgeleverde nieuwbouwwoningen uit een eerdere fase, aan de Zoetemanring 39. Je bent daar van 17.30 tot 18.30 uur welkom. Er is tijdens de start verkoop een brochure beschikbaar en je kunt in gesprek met de makelaars. Na de bijeenkomst heb je enkele dagen de tijd om, op de projectsite, het inschrijfformulier in te vullen en je voorkeuren aan te geven. Als de inschrijftermijn voorbij is, vindt de toewijzing plaats. Hebben zich meerdere mensen aangemeld voor één huis, dan wordt er geloot.

Zoetemanring, fase 3: vanaf 179.900 euro (v.o.n.)

De nieuwbouw rij- en hoekwoningen in fase 3 krijgen op de begane grond een ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, en een open keuken. Op de eerste verdieping beschik je, afhankelijk van het huis dat je kiest, over twee of drie slaapkamers en een fraaie badkamer met luxe sanitair. Via een vaste trap kom je op de zolder, waar je een extra slaapkamer kunt realiseren. Fase 3 krijgt een mix van de woningtypes uit de eerste twee fases, zowel qua uitstraling, als qua vloeroppervlakte. Zeven woningen, waaronder de twee hoekhuizen, worden 5,40 meter breed. De andere zeven huizen krijgen een gevelbreedte van 4,80 meter. En net als in fase 1 en 2 hebben de hoekwoningen een mooie erker. De prijzen variëren van 179.900 tot 239.900 euro (v.o.n.).

Meer woonruimte, eigen indeling

Het woonoppervlak varieert van 93 tot 107 vierkante meter. Met diverse opties, zoals een aanbouw of dakkapel, kun je meer woonruimte creëren. Tot wel 125 vierkante meter. Verder zijn verschillende indelingen en andere extra's mogelijk. 

Nog woningen te koop in eerdere fases

In de eerdere fases van project Zoetemanring zijn nog twee woningen beschikbaar, met prijzen van 200.795 en 248.582 euro (v.o.n.). De laatste prijs geldt voor een tussenwoning waarvan zowel de woonkamer als de eerste verdieping is uitgebouwd. Deze woning heeft daarnaast een grote dakkapel en is afgewerkt met zeer luxe tegelwerk en sanitair. Het huis is recent opgeleverd. Je kunt er dus meteen in.

  • Start verkoop: donderdag 10 december.
  • Tijd: 18.30-19.30 uur.
  • Locatie: Zoetemanring 39, Zuidland.
  • www.zoetemanring.nl.