Sluit icoonTerug icoon

Zaterdag 30 mei: start verkoop Park Waterrijk

wo 27 mei 2015 - Vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen met riante tuin, aan groene rand Hekelingen

Riant wonen, in het groen, met polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Daar realiseert ontwikkelaar Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk, met vrijstaande woningen, tweekappers en rijwoningen. Op zaterdag 30 mei start de verkoop van fase 1. 

Deze eerste fase telt achttien woningen. Met drie vrijstaande villa’s, vier twee-onder-één-kap villa’s, vier geschakelde villa’s, drie woningen in een driekapper en een rij van vier woningen, is er voor ieder wat wils. Bovendien hebben alle huizen een riante tuin aan het water. De prijzen variëren van 229.500 (v.o.n.) tot 465.000 euro (v.o.n.).

Park Waterrijk: zelf je huis ontwerpen

Heb je altijd al gedroomd om zelf je huis te ontwerpen? Dan heb je in Park Waterrijk de kans. Het project biedt je de mogelijkheid om onder begeleiding je eigen woning te ontwerpen, terwijl je toch alle voordelen hebt van projectmatige bouw. Deze combinatie is mogelijk gemaakt na uitgebreid overleg met serieuze belangstellenden. Na de inventarisatie van alle woonwensen zijn deze vertaald in verschillende typen woningen, die met diverse uitbreidingen volledig naar keus zijn aan te passen. Hierdoor zijn alle woningen uniek en is geen huis hetzelfde. Slapen en wonen op de begane grond, ruimte voor ouders in huis, diverse opties om het huis uit te breiden en wel of geen garage. Het kan allemaal in Park Waterrijk.

Groene, waterrijke omgeving

Maar hoe gevarieerd het project ook wordt, je hebt met je buurtbewoners in ieder geval één ding gemeen: je woont in een groene, waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant het groene polderland en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. En de directe nabijheid van Spijkenisse staat garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

Start verkoop: 30 mei

De verkoop van de eerste fase start zaterdag 30 mei. Je bent van 11:00 tot 13:00 uur welkom in het Dorpshuis van Hekelingen, aan de Lede 13. 

> Start verkoop: zaterdag 30 mei.
> Tijd: 11:00-13:00 uur.
> Locatie: Lede 3, Hekelingen (Dorpshuis).
> www.parkwaterrijk.nl (voor alle informatie en om je in te schrijven).