Sluit icoonTerug icoon

Binnenkort start verkoop nieuwbouwproject Rederij (De Haven Spijkenisse)

do 23 februari 2023 - Veel belangstelling op Woonmarkt voor kadewoningen en appartementen

Er is veel belangstelling voor de 22 kadewoningen en 34 appartementen van nieuwbouwproject Rederij, in De Haven Spijkenisse. Dat bleek tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 31 januari in Theater de Stoep in Spijkenisse. "We zijn overweldigd door de grote belangstelling", zegt Lennard van den Hoek van ontwikkelaar VORM. "We hebben talloze mensen gesproken en uitleg gegeven over het woningaanbod. Ook hebben we veel inschrijvingen voor de nieuwsbrief verwerkt. We hopen dan ook snel de start verkoop te kunnen aankondigen." Naar verwachting is het binnenkort al zover. En enige tijd vóór de start verkoop worden de prijzen bekend.

Rederij (De Haven Spijkenisse): woningen met uitstraling van grachtenpanden en pakhuizen

Rederij wordt het laatste deelgebied aan de 'rechterkant' van De Haven Spijkenisse, gezien vanuit het stadscentrum. Er komen 22 kadewoningen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en 34 appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. De ligging pal aan het water geeft deze buurt extra sfeer. Nog een voordeel daarvan: als je een boot hebt, kun je die vóór je woning aanmeren. Je hebt namelijk de mogelijkheid om een ligplaats te pachten. Alle woningen worden volledig gasloos en energieneutraal. En ze krijgen bijna allemaal een eigen gevelontwerp, waardoor jouw woning altijd bijzonder en meteen helemaal 'eigen' is. 

Appartementen met balkons met uitzicht over de haven

De appartementen in Rederij hebben twee, drie of vier kamers en woonoppervlaktes van circa 60 tot ongeveer 135 vierkante meter. Je hebt in deze appartementen een ruime woonkamer met leefkeuken, een fijn balkon met uitzicht op de haven, en een ruime badkamer die helemaal is afgewerkt. Je berging bevindt zich op de begane grond. Sommige appartementen zijn tweelaags. 

Kadewoningen: wonen aan het water, tuinen tot 11 meter diep

Ook de kadewoningen zijn er in verschillende varianten, met woonoppervlaktes van ongeveer 126, 134 en 150 vierkante meter. Deze woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers (met in diverse kadewoningen de mogelijkheid van extra slaapkamers op de bovenste etage), een compleet afgewerkte badkamer en tuinen tot wel 11 meter diep. Bijna alle woningen hebben een eigen gevel, waardoor jouw woning uniek is. Verder heb je diverse uitbouwmogelijkheden voor nog meer woonruimte.

Persoonlijke begeleiding bij aankoop woning Rederij

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Bij Rederij sta je er gelukkig niet alleen voor. Sterker nog, je krijgt zelfs een eigen team om je heen. De woningcoaches van VORM staan voor je klaar als aanspreekpunt en er zijn financiële coaches die je helpen met vragen over bijvoorbeeld je hypotheek en over de verkoop van je huidige woning. Dat is nog eens relaxt verhuizen! Heb je een vraag over het woningaanbod in Rederij? Neem dan gerust contact op met een van de woningcoaches. Je vindt hun contactgegevens op deze pagina op de projectsite. Wil je sowieso op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Rederij? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende, dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief vanuit het project.

Wonen aan het water in Spijkenisse, tussen de Oude Maas en het stadscentrum

Het unieke van De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je zo naar de rivier en kom je helemaal tot jezelf. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. Én natuurlijk ook direct om de hoek, waar je heerlijk over de kade kunt slenteren en naar voorbijvarende boten kunt kijken.