Sluit icoonTerug icoon

Start verkoop Stella Nova fase 3 (Spijkenisse) op Woonmarkt Nissewaard

vr 24 november 2023 - Starterswoningen, rijwoningen en geschakelde twee- en driekappers

Acht rijwoningen voor starters, twee grote tussenwoningen, twee grote hoekwoningen en tien geschakelde twee- en drie-onder-één-kapwoningen met een tuin aan het water. Dat is het woningaanbod in fase 3 van nieuwbouwproject Stella Nova in Spijkenisse. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 28 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, gaat de verkoop van start. Je kunt dan in gesprek met het verkoopteam over de woningen en de verkoopprocedure en krijgt de brochure en de prijslijst mee. Ook kun je vrijblijvend met een financieel adviseur van ING of Rabobank in gesprek over je hypotheekmogelijkheden. De inschrijving start een dag later (op woensdag 29 november) en verloopt via de projectsite. De inschrijfperiode sluit op donderdag 14 december. 

Stella Nova, fase 3: rijwoningen voor starters, twee- en driekappers aan het water

De woningen van fase 3 hebben woonoppervlaktes van circa 97 tot ongeveer 178 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van ongeveer 330.000 tot 610.000 euro (v.o.n.). Dit is exclusief meerwerkopties. Een kort overzicht van het aanbod: 

  • 10 geschakelde twee- of drie-onder-één-kapwoningen, met twee woonlagen en een zolder, standaard drie slaapkamers (optioneel uit te breiden), vloerverwarming en vloerkoeling, een aangebouwde stenen berging, een parkeerplaats op eigen terrein en een tuin aan het water (woningtype Kreeft, woonoppervlak 146 vierkante meter). Prijsrange: van 550.000 tot 590.000 euro (v.o.n.).
  • 2 riante tussenwoningen in een blokje van drie, met twee woonlagen en een zolder, een woningbreedte van 6,9 meter, standaard vier slaapkamers, vloerverwarming en vloerkoeling, een inpandige berging en een tuin aan het water (woningtype Vissen, woonoppervlak 172 vierkante meter). Prijsrange: van 490.000 tot 510.000 euro (v.o.n.).
  • 2 riante hoekwoningen, met drie volledige woonlagen (plat dak), maar liefst zes slaapkamers, vloerverwarming en vloerkoeling, een aangebouwde stenen berging, een parkeerplaats op eigen terrein en een tuin aan het water (woningtype Schorpioen, woonoppervlak 169 vierkante meter). Prijsrange: van 590.000 tot 610.000 euro (v.o.n.).
  • 8 rijwoningen voor starters, met twee woonlagen en een zolder, standaard twee slaapkamers, vloerverwarming en vloerkoeling en een houten berging in de tuin (woningtype Stier, woonoppervlak 97 vierkante meter). Prijsrange: van 330.000 tot 340.000 euro (v.o.n.).

Met diverse opties nog meer 'jouw' huis  

Alle woningen in fase 3 zijn met diverse ruwbouwopties aan jouw persoonlijke woonwensen aan te passen. Denk daarbij aan extra zonnepanelen, een dakkapel of een uitbouw. Zo kun je er nog meer jouw huis van maken.

Bijna energieneutraal, ook sociale huurwoningen

Stella Nova wordt niet alleen heel gevarieerd, maar ook heel duurzaam. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-normen (BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Dat is mede te danken aan zonnepanelen op het dak (naar keuze uit te breiden), uitstekende isolatie en een warmtepomp. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Behalve koopwoningen komen er ook sociale huurwoningen in fase 3. Die worden later via woningcorporatie Maasdelta Groep aangeboden.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen en nabij water, een park en uitgestrekte polders. De nieuwe fase komt naast wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Je dagelijkse boodschappen haal je hier dus letterlijk om de hoek. Diverse basisscholen liggen eveneens op loopafstand. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Start verkoop: dinsdag 28 november, tijdens Woonmarkt Nissewaard

De woningen van Stella Nova fase 3 gaan op dinsdag 28 november in verkoop tijdens de Woonmarkt Nissewaard. Die vindt van 19:30 tot 21:30 uur plaats in Theater de Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. Je kunt dan in gesprek met het verkoopteam en krijgt de brochure en de prijslijst mee. Ook kun je met een financieel adviseur van ING in gesprek over je hypotheekmogelijkheden. Inschrijven doe je vervolgens online, via de projectsite. Dit kan van woensdag 29 november tot en met donderdag 14 december. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Kompas Makelaars via 0181-611000. En wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Stella Nova, eveneens via de projectsite. Stella Nova is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep, in nauwe samenwerking met Maasdelta en de gemeente Nissewaard.

  • Woonmarkt Nissewaard: dinsdag 28 november 2023.
  • Tijd: 19:30-21:30 uur.
  • Locatie: Theater de Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse.
  • Naar meer informatie over de Woonmarkt Nissewaard.
  • Naar de Woonmarkt? Voorkom dat je in de rij staat. Download of print hier je gratis ticket en loop meteen door.