Sluit icoonTerug icoon

Stella Nova fase 2 (Sterrenkwartier) binnenkort in verkoop

do 24 februari 2022 - Starterswoningen, twee- en driekappers aan het water en riante rijwoningen

Fase 2 van nieuwbouwproject Stella Nova in de Spijkenisser wijk Sterrenkwartier gaat binnenkort in verkoop. Deze fase bestaat uit 33 koopwoningen, waaronder acht woningen voor starters. Die starterswoningen komen aan een groene hof en gaan als eerste in verkoop.

Starterswoningen: circa 97 vierkante meter, tuin en maatwerkopties 

Het gaat om gasloze huizen met woonoppervlaktes van circa 97 vierkante meter, standaard twee slaapkamers op de eerste verdieping, een zolder, vloerverwarming en vloerkoeling, en zonnepanelen op het dak. Als je dat wil, kun je het aantal zonnepanelen uitbreiden. Ook ander maatwerk is mogelijk: er zijn diverse opties waarmee je dit huis helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen. Je hebt daarnaast een fijne tuin op het oosten. 

Ook twee- en driekappers aan het water, en riante rijwoningen

Behalve starterswoningen krijgt fase 2 ook andere, grotere woningen. Die gaan een paar weken na de starterswoningen in verkoop. Het gaat om twee- en drie-onder-één-kapwoningen met een tuin aan het water (drie typen) en om riante rijwoningen (twee typen). Een deel van deze woningen heeft een plat dak (en dus extra veel ruimte), de andere woningen een zadeldak. Verder zijn er woningen met een aangebouwde (stenen) berging en ruimte voor een of twee parkeerplekken op eigen grond. Maar er zitten ook woningen tussen met een dakopbouw met Frans balkon. Andere bijzonderheden die bij een deel van de woningen terugkomen, zijn een zij-entree, een erker, een dakkapel of een luifel. Er is dus volop keus. Alle woningen hebben zonnepanelen (naar keuze uit te breiden), een warmtepomp, vloerverwarming en vloerkoeling en allerlei mogelijkheden voor het realiseren van jouw persoonlijke woonwensen. 

Bijna energieneutraal, ook sociale huurwoningen

Stella Nova wordt niet alleen heel gevarieerd, maar ook heel duurzaam. De woningen voldoen aan de nieuwste BENG-normen (BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. Behalve koopwoningen komen er ook sociale huurwoningen: 22 appartementen en 23 rijwoningen. Die worden later via woningcorporatie Maasdelta Groep aangeboden.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen en nabij water, een park en uitgestrekte polders. De nieuwe fase komt tussen de inmiddels opgeleverde eerste fase en wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Je dagelijkse boodschappen haal je hier dus letterlijk om de hoek. Diverse basisscholen liggen eveneens op loopafstand. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in de tweede fase van Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start. Als eerste zijn dus de starterswoningen aan de beurt. Stella Nova is een ontwikkeling van ABB Bouwgroep, in nauwe samenwerking met Maasdelta Groep en de gemeente Nissewaard. 

Bovenste impressie: starterswoningen fase 2 Stella Nova. De andere woningimpressies zijn van de andere woningtypen. Aan deze impressies kunnen geen rechten worden ontleend.