Stella Nova (Sterrenkwartier, Spijkenisse): nog dit jaar in verkoop

za 4 mei 2019 - 28 riante en duurzame eengezinswoningen aan het water. Ook 51 huurwoningen

Duurzaam wonen aan water en groen in Spijkenisse. Het kan straks in nieuwbouwproject Stella Nova in de wijk Sterrenkwartier. Op de plek van de huidige flatstrook ontwikkelt en bouwt ABB Bouwgroep energiezuinige eengezinswoningen, beneden-bovenwoningen en appartementen. Het gaat in totaal om 79 woningen: 51 huurwoningen en 28 koopwoningen. De verkoop start nog dit jaar, al is nog geen datum bekend. ABB is namelijk nog in afwachting van de benodigde vergunningen. Zodra die zijn verleend, gaat het project zo snel mogelijk in verkoop.

Stella Nova: 28 koopwoningen en 51 huurwoningen in allerlei typen

De 28 koopwoningen (12 royale eengezinswoningen en 16 ruime vier-onder-één-kap woningen) zullen worden verkocht door ABB zelf. Het gaat om woningen in drie typen:

  • Waterman: vanaf circa 180 vierkante meter, drie tot zeven slaapkamers, plat dak, gelegen aan het water mét een terras;
  • Weegschaal (twee woonlagen en een zolder): vanaf circa 140 vierkante meter, drie slaapkamers;
  • Weegschaal (drie volledige woonlagen): vanaf circa 140 vierkante meter, drie tot zes slaapkamers.

De huurwoningen (appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen) worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. 

Niet alleen zeer gevarieerd, ook heel duurzaam 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat de wijk allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat de woonwensen van potentiële kopers centraal staan. Als koper kun je niet alleen kiezen uit de diverse woningtypen, maar ook uit vele ruwbouw- en afbouwopties. Hierdoor kun je je eigen (droom)huis samenstellen. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook zeer duurzaam. Zo worden de woningen gasloos en zeer energiezuinig. En bij de bouw wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen.

Stella Nova: fijn wonen nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen, nabij een park en uitgestrekte polders. Op een paar minuten lopen liggen wijkwinkelcentrum Sterrenhof en diverse basisscholen. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Dan blijf je op de hoogte en hoor je vanzelf wanneer de verkoop start.

De impressies van Stella Nova zijn concept-beelden.