Stella Nova: duurzaam wonen aan het water en het groen in Spijkenisse

di 30 oktober 2018 - Eengezinswoningen, beneden-bovenwoningen en appartementen, zowel koop als huur

Duurzaam wonen aan water en groen in Spijkenisse. Het kan straks in nieuwbouwproject Stella Nova in de wijk Sterrenkwartier. Op de plek van de huidige flatstrook ontwikkelt en bouwt ABB Bouwgroep energiezuinige eengezinswoningen, beneden-bovenwoningen en appartementen. Het gaat om 79 woningen, zowel koop als huur. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je er meer informatie over.

Stella Nova: 28 koopwoningen en 51 huurwoningen

Stella Nova telt 28 koopwoningen en 51 huurwoningen. De koopwoningen (royale eengezinswoningen en ruime vier-onder-één-kap woningen) worden verkocht door ABB zelf. De verkoop start naar verwachting in de eerste helft van 2019. De huurwoningen (appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen) worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. 

Zeer gevarieerd en duurzaam 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat de wijk allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat de woonwensen van potentiële kopers centraal staan. Met diverse ruwbouw- en afbouwopties heb je als koper tal van mogelijkheden om je woning zo comfortabel mogelijk te maken. Zo creëer je echt jouw droomwoning. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook zeer duurzaam. Er wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen en de woningen worden gasloos en energiezuinig.

Interesse? Meld je aan en kom naar de Woonmarkt

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Stella Nova? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de projectsite. Voor meer informatie kun je ook terecht op Woonmarkt Nissewaard. De Woonmarkt is op dinsdagavond 13 november, van 19.30 tot 21.30 uur, in Theater de Stoep in Spijkenisse (Theaterplein 1).

  • Meer informatie over Stella Nova is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: ABB Bouwgroep.
  • www.stellanova-spijkenisse.nl.

De impressies van Stella Nova zijn concept-beelden.