Sluit icoonTerug icoon

Nu beschikbaar: de laatste riante eengezinswoningen in Stella Nova. Bouw gestart!

do 28 mei 2020 - Energieneutraal en comfortabel wonen in Spijkenisse, nabij groen, winkels en scholen

Duurzaam en comfortabel wonen aan het water en in het groen, nabij het stadscentrum van Spijkenisse. Het kan volgend jaar in nieuwbouwproject Stella Nova in de wijk Sterrenkwartier in Spijkenisse. Daar zijn nog enkele riante eengezinswoningen beschikbaar met woonoppervlaktes vanaf circa 198 vierkante meter. De bouw van deze woningen is inmiddels gestart. De prijzen beginnen bij 477.500 euro (v.o.n.). Dit is inclusief ruw- en afbouwopties. De badkamer is daarbij extra luxe uitgevoerd met bijvoorbeeld een inloopdouche en een bad. Wil je meer weten? Bel dan met Q Makelaars (085-0406200) of Kompas Makelaars (0181-611000).

Stella Nova: koopwoningen in verschillende typen in Spijkenisser wijk Sterrenkwartier

Stella Nova, een project van ABB Bouwgroep, verrijst op de plek van de voormalige flatstrook in de Spijkenisser wijk Sterrenkwartier. Het project bestaat uit koop- en huurwoningen. De 28 koopwoningen (16 royale vier-onder-één-kapwoningen en 12 ruime eengezinswoningen) zijn er in vier typen: Boogschutter, Waterman, Tweeling en Weegschaal. De woningen van de typen Tweeling en Weegschaal zijn inmiddels allemaal verkocht. Dat geldt ook bijna voor de woningen van het type Boogschutter, waarvan er nog twee onder optie staan. Van het type Waterman zijn er nog enkele beschikbaar.

Waterman: circa 198 vierkante meter

  • Nog vier woningen beschikbaar!
  • Woonoppervlakte: circa 198 vierkante meter.
  • Kaveloppervlakte: circa 207 vierkante meter.
  • Vernieuwde plattegrond met extra grote woonkamer met open keuken.
  • Maar liefst 7 slaap- en/of werkkamers.
  • Inlusief luxe en complete badkamer en toilet.
  • Energieneutraal met onder andere vloerverwarming en vloerkoeling.
  • Achtertuin aan het water mét waterterras mét waterterras en zicht op een groenstrook.
  • Een privé-parkeerplaats op eigen terrein.
  • 477.250 euro (v.o.n. en inclusief diverse ruw- en afbouwopties).

Bouw Stella Nova gestart!

De bouw van Stella Nova is onlangs gestart. De eerste heipalen zijn geslagen. Naar verwachting duurt de bouw zo'n 12 maanden. Dat betekent dat je hier als koper volgend jaar al kunt wonen! Behalve koopwoningen krijgt het project ook huurwoningen: 51 in totaal. Het gaat om appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen. Deze worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden via WoonnetRijnmond.

Extra lage maandlasten dankzij lage rente en energiezuinigheid 

De huizenprijzen zijn de laatste jaren flink gestegen in Nederland, zoals iedereen weet. Ook voor nieuwbouw. Toch kunnen je maandlasten in Stella Nova behoorlijk meevallen. Dat heeft te maken met de lage rente (op dit moment: onder de 2 procent voor 20 jaar) en de lage energiekosten. Er zijn hypotheekverstrekkers die rentekorting geven omdat als woningen heel energiezuinig zijn.

Energieneutraal: uitstekende isolatie, zonnepanelen, warmtepomp en warmteterugwinning

Dat je energiekosten in Stella Nova bij normaal energieverbruik laag zullen zijn, komt doordat de woningen energieneutraal zijn. Die goede energieprestaties zijn mogelijk dankzij de uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, een bodemwarmtepomp en warmteterugwinning. Ook zijn de woningen voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en gebalanceerde ventilatie. Meer informatie over het duurzame karakter van Stella Nova lees je op de projectsite.