Sluit icoonTerug icoon

Succesvolle inkoopactie zonnepanelen Nissewaard verlengd

do 10 februari 2022 - In vier maanden ruim 1.600 panelen geplaatst. Gemiddelde besparing: 600 euro per woning

De zonnepanelen-actie die van september tot en met januari in Nissewaard liep, wordt wegens succes verlengd. Als inwoner van Nissewaard kun je daarom nog tot en met 31 maart profiteren van de voordelen: een gratis adviesgesprek, korting op de aanschafprijs van de zonnepanelen en een administratiekantoor dat de BTW-teruggaaf voor je regelt.

Besparing van 600 euro per jaar

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs startte de actie in september, ondersteund door energieadviescentrum Duurzaam Bouwloket en de gemeente Nissewaard. 671 inwoners vroegen een vrijblijvend persoonlijk advies aan. 161 huishoudens hakten vervolgens de knoop door en schaften zonnepanelen aan. Hun bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot in Nissewaard komt dit jaar uit op bijna 110.000 kilo! Ook besparen ze flink wat geld op hun energierekening. Dit jaar gemiddeld 600 euro! Daar komt de BTW-teruggaaf nog bij.

Gratis adviesgesprek

Wil jij ook flink op je energierekening besparen en bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Doe dan mee met de inkoop-actie. En vraag een gratis adviesgesprek aan via www.duurzaambouwloket.nl/actienissewaard