Themadag Zonnepanelen: gratis en supersnel een offerte

ma 1 april 2019 - Haal alles uit de zomer en kom zaterdag 13 april naar de WoonWijzerWinkel

Wil je ook profiteren van gratis, duurzame energie, opgewekt op je eigen dak? Kom dan zaterdag 13 april naar de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat voor de themadag Zonnepanelen. Je krijgt daar alle informatie die nodig is om een goede beslissing te nemen over de aanschaf en installatie van zonnepanelen. Bijzonder op deze themadag is een supersnelle offerteservice. Terwijl je wacht, krijg je een indicatieve offerte. De themadag Zonnepanelen is van 09.00 tot 13.00 uur. Deelname is gratis. Meld je wel even aan via de website.

Klaar terwijl je wacht: offerte over zonnepanelen

Op het programma staan onder meer een presentatie over zonnepanelen en een workshop, waar je zelf aan kunt meedoen. Verder is er dus de supersnelle offerteservice. Bij de inschatting van de kosten wordt rekening gehouden met het scherpe aanbod van de inkoopactie, die de WoonWijzerWinkel met allerlei partners organiseert. De offerte is gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast en kunt er nog eens rustig over nadenken. 

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Deze showroom is op werkdagen van 09.00 en 17.00 uur geopend. Je vindt er nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonne-energie, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Kom gerust eens langs, kijk rond en ga in gesprek met de adviseurs als die beschikbaar zijn. En als je voor een afspraak belt, weet je zeker dat je een van de adviseurs te spreken krijgt.