Sluit icoonTerug icoon

Tweede fase nieuwbouwproject Stella Nova verwelkomt eerste kopers

di 7 juni 2022 - Alle woningen onder optie. Je kunt je nog wel aanmelden als reservekandidaat

Begin juni is de eerste koop-/aannemingsovereenkomst voor de tweede fase van Stella Nova in Spijkenisse ondertekend. Deze tweede fase bestaat uit starterswoningen, royale rijwoningen en twee- en drie-onder-één-kapwoningen aan het water. Ook worden er huurwoningen gebouwd. De belangstelling voor de koopwoningen is groot; inmiddels staan alle bouwnummers onder optie en zijn er al veel tekenafspraken gemaakt. Je kunt je nog wel aanmelden als reservekandidaat via de projectsite.

Tweede fase Stella Nova: 33 koopwoningen, 78 huurwoningen

Nieuwbouwproject Stella Nova is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. Hier is het heerlijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Fase 2 bestaat in totaal uit 78 woningen: 33 koopwoningen en 45 huurwoningen. De woningen hebben dezelfde stijl als fase 1. Deze fase is al opgeleverd en dus te bekijken. De huurwoningen worden op een later moment aangeboden door Maasdelta Groep via Woonnet Rijnmond. De 33 koopwoningen bestaan uit verschillende woningtypen: acht starterswoningen, twaalf royale rijwoningen, negen drie-onder-één-kapwoningen en vier twee-onder-één-kapwoningen. De twee- en driekappers liggen aan het water en beschikken over een waterterras. De woningen zijn naar eigen voorkeur verder uit te breiden door middel van allerlei ruwbouwopties.

Aanmelden als reservekandidaat, op de hoogte blijven

Alle woningen staan onder optie en in de komende tijd gaan steeds meer handtekeningen gezet worden. Toch kun je je via de projectsite nog aanmelden als reservekandidaat, voor het geval optanten alsnog afhanken. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Q Makelaars (085-0406200) of Kompas Makelaars (0181-611000), of stuur een e-mail naar stellanova2@abbbouwgroep.nl. Stella Nova is nog niet af. Er komen nog meer woningen aan. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Stella Nova via www.stellanova-spijkenisse.nl.