Tweede woontoren Het Terras aan de Maas nog dit jaar in verkoop

vr 22 september 2017 - 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse

De tweede woontoren van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse komt eraan. Het gebouw ('toren B') krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. De prijzen zijn nog niet bekend. Ontwikkelaar VORM wil voor het eind van dit jaar (2017) in verkoop.

Nieuwe toren Terras aan de Maas: driekamerappartementen en penthouses

Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruime. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, bovenop de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo'n 100 tot circa 150 vierkante meter. 

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan als belangstellende via de website van ontwikkelaar VORM. Je krijgt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox.