Tweekapper en (binnenkort) tussenwoning te huur in BernissePark

wo 25 november 2020 - Wonen in Zuidland, met het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw

Het gemak van huren, het comfort van nieuwbouw en de rust en ruimte van een dorp. Je combineert het in nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland. Op dit moment is een twee-onder-één-kapwoning beschikbaar en vanaf 1 januari is er weer een tussenwoning vrij. En het is niet uitgesloten dat er op korte termijn weer woningen terug in de verhuur komen.

BernissePark, Zuidland: ideale huurwoningen voor gezinnen

De hoek- en tussenwoningen in BernissePark zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Het zijn ideale huizen voor gezinnen met kinderen. Op de begane grond heb je een grote woonkamer met open keuken (alles bij elkaar bijna 45 vierkante meter). Vanuit de woonkamer loop je zo je achtertuin in. Die achtertuin is 11 meter diep (!). Ruimte genoeg dus voor jou om lekker buiten te zitten, en voor je kinderen om te spelen. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een moderne badkamer. Onder de kap beschik je bovendien over een zolder van ruim 26 vierkante meter. De twee-onder-één-kapwoningen zijn met 178 vierkante meter nog veel groter. Ook deze woningen zijn fantastische gezinswoningen. Je hebt een riante woonkamer die gericht is op de tuin, een open keuken, vijf slaapkamers en een complete badkamer (met douche en ligbad). Vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de vijfde op de tweede. Ook heb je de luxe van een aangebouwde garage.

Huurprijzen van 1.095 tot 1.995 euro per maand

De huurprijzen voor de tussenwoningen in BernissePark zijn 1.095 euro per maand. Voor de hoek- en tuitwoningen betaal je 1.195 euro huur per maand. De tweekappers zijn te huur voor 1.995 euro per maand. Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Interesse? Neem contact op met Stichting Woonservice

Heb je belangstelling voor een huurwoning in BernissePark? Stuur dan een e-mail naar de Stichting Woonservice. Omdat er met enige regelmaat woningen beschikbaar komen, kun je je altijd aanmelden. Dan kan alvast gekeken worden naar de wensen en mogelijkheden.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark ligt pal naast brede school De Vlasbloem. 

  • Interesse? Stuur dan een e-mail naar de Stichting Woonservice, de verhuurder van de woningen in BernissePark.