Tweekappers en vrijstaande villa in nieuwste fase van Het Land

wo 7 november 2018 - Fase 14: riante woningen met tuinen aan het water. Start verkoop binnenkort

Tien twee-onder-één-kap woningen, zes geschakelde tweekappers én een vrijstaande villa. Allemaal in de geliefde stijl van de jaren dertig. Je vindt ze straks in fase 14 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Het Land is een schitterende gezinswijk, waar kinderen nog ouderwets op straat kunnen spelen. Terwijl het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants en zijn schitterende theater, dichtbij is. Alle woningen in fase 14 zijn gasloos en energieneutraal. Ze gaan binnenkort in verkoop. Op de Woonmarkt Nissewaard op dinsdagavond 13 november kom je er meer over te weten.

Het Land, fase 14: riant wonen met achtertuin aan het water

De zeventien woningen van fase 14 worden heel riant en hebben een brede én diepe achtertuin aan het water van het Vier Werelden Park. Een vlonder biedt je de mogelijkheid om echt aan dat water te zitten. Aan de voorkant heb je ook een tuin. Daar komt bovendien een groenzone. Koop je een tweekapper of de vrijstaande villa, dan heb je voldoende ruimte om je auto op eigen terrein te parkeren. Ga je in een van de andere woningen wonen, dan kun je in het openbaar gebied je auto kwijt. 

Energieneutraal en gasloos wonen in Spijkenisse

De woningen in fase 14 van Het Land worden bijzonder duurzaam en energiezuinig. De EPC-waarde - een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een huis is - wordt 0. Dat betekent dat deze woningen, bij normaal verbruik, energieneutraal zijn. Ter vergelijking: de wettelijke eis voor nieuwbouw is op dit moment een EPC van 0,4. Met een EPC van 0 presteren de woningen van fase 14 dus een stuk beter. Hoe dat kan? Onder meer door warmte- en koudeopslag in de grond, zonnepanelen op de daken, een uitstekende isolatie en meer. Uiteraard worden de woningen gasloos.

Start verkoop binnenkort

De woningen van fase 14 gaan binnenkort in verkoop. De start van de bouw staat gepland voor het derde kwartaal van 2019. De oplevering volgt ongeveer een jaar later.

Interesse? Meld je aan en kom naar de Woonmarkt Nissewaard

Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte blijven? Vul dan het interesseformulier op de projectsite in. Dan blijf je op de hoogte. Je kunt ook naar de Woonmarkt Nissewaard komen, op dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse (van 19.30 tot 21.30 uur). Daar kun je met adviseurs van ontwikkelaar VORM in gesprek over fase 14.

  • Meer informatie over fase 14 van Het Land is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: VORM.
  • www.hetlandspijkenisse.nl.