Tweekappers laatste fase Park Waterrijk (Hekelingen) in verkoop

vr 27 november 2020 - Schitterende woningen met riante tuinen aan het water, vanaf 532.500 euro (v.o.n.)

De laatste fase van nieuwbouwproject Park Waterrijk aan de groene rand van Hekelingen is in verkoop. Het gaat om de fase Wester Ende, met 8 twee-onder-één-kap villa's met woonoppervlaktes van 193 en 197 vierkante meter. De prijzen beginnen variëren van 532.500 tot 539.500 euro (v.o.n.). 

Riant wonen met grote tuinen aan het water 

De huizen komen aan een doodlopende straat, waardoor je hier in alle rust woont. Behalve een riante woonkamer met open keuken beschik je over minimaal 4 slaapkamers. Dit aantal is dankzij de grote zolder gemakkelijk uit te breiden tot 6. Standaard worden de woningen opgeleverd met een garage. Met diverse opties kun je er helemaal je eigen huis van maken. De kavels zijn tussen de 400 en 520 vierkante meter groot. Je hebt dus genoeg ruimte voor een heerlijke tuin, die bovendien aan het water ligt. Die tuin is via een schuifpui aan de achterzijde van de woning bereikbaar.

Twee-onder-één-kap villa's in Hekelingen in geliefde stijl jaren dertig

De architectuur van de twee-onder-één-kap villa's in Wester Ende is sterk geïnspireerd op de stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren en horizontale lijnen. Dat laatste komt onder meer tot uiting in langgerekte dakgoten, hoekige erkers en grote dakoverstekken. Ook de 'hellende daken' zijn typerend voor deze fraaie en geliefde bouwstijl.

Wester Ende: laatste fase Park Waterrijk

Nieuwbouwproject Park Waterrijk bestaat uit 99 grondgebonden woningen, waarvan er inmiddels 72 zijn gerealiseerd. 19 woningen zijn op dit moment in aanbouw. Met 8 woningen is Wester Ende de laatste fase.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een van de woningen in Wester Ende, Park Waterrijk? Schrijf je dan in via de projectsite. De inschrijving sluit op maandag 7 december (17.00 uur). 

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. Ook heel fijn: de directe metroverbinding die Spijkenisse heeft met Rotterdam.