Veerkade: fraaie appartementen en riante kadewoningen aan het water

di 30 oktober 2018 - Statig wonen in De Haven Spijkenisse, tussen het stadscentrum en de Oude Maas

Statig wonen met het echte havengevoel. Het kan straks in deelgebied Veerkade in nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse. Daar komen in totaal circa 116 woningen. Het gaat om een geheel nieuw deelgebied, aan de noordkant van de binnenhaven. De eerste fase van Veerkade bestaat uit appartementencomplex De Fabriek, met 31 appartementen, en een aantal riante kadewoningen met een grote achtertuin. De verkoop start mogelijk nog dit jaar. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kom je er meer over te weten.

Appartementencomplex De Fabriek: 31 appartementen, veel variatie. Ook werken nabij huis

Opvallen aan de eerste fase van deelgebied Veerkade is appartementencomplex De Fabriek. Dit gebouw telt straks 31 appartementen met woonoppervlaktes van zo'n 65 tot ongeveer 150 vierkante meter. Alle appartementen hebben een grote woonkamer met open keuken en een of meer balkons. Vanaf dat balkon kijk je uit over de binnenhaven en/of over de Oude Maas. Heb je een eigen bedrijf en wil je dicht bij huis werken? Ook dan kun je in De Fabriek terecht. Op de begane grond komen twee bedrijfsruimtes die perfect geschikt zijn als kantoorruimte.

Riante kadewoningen met vide en grote achtertuin

De kadewoningen van fase 1 zijn allemaal zeer royaal, met woonoppervlaktes van circa 150 vierkante meter. Bijzonder aan deze woningen is de vide, waardoor je een mooie lichtinval hebt op meerdere verdiepingen. Op de eerste en tweede verdieping heb je maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschik je over een grote achtertuin, zodat je je auto op eigen terrein kwijt kunt.

Veerkade: geweldig uitzicht, stedelijke voorzieningen bij de hand

Deelgebied Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen Projecten. Welke woning je ook kiest, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'. 

Interesse? Kom naar de Woonmarkt voor meer informatie

De verkoop van de eerste fase van Veerkade start mogelijk nog dit jaar (2018). Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vul dan het interesseformulier in op de projectsite. Je kunt ook naar de Woonmarkt Nissewaard komen en in gesprek gaan met de adviseurs van ontwikkelaar Stevast Baas & Groen Projecten. De Woonmarkt is op dinsdagavond 13 november, van 19.30 tot 21.30 uur, in Theater de Stoep in Spijkenisse (Theaterplein 1).

  • Meer informatie over Het Eiland van Spijk is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, dinsdagavond 13 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Stevast Baas & Groen Projecten.
  • www.dehavenspijkenisse.nl.