Video laat je de sfeer van nieuwbouwproject Veerkade proeven

vr 7 december 2018 - Fraaie appartementen en riante kadewoningen in De Haven Spijkenisse

Hoe zal het zijn om straks in nieuwbouwproject Veerkade, in De Haven Spijkenise, te wonen? Dat weet je natuurlijk pas echt als de circa 116 appartementen en kadewoningen zijn opgeleverd en bewoond. Maar met een video-animatie krijg je toch een uitstekende indruk. Die video-animatie, gemaakt in opdracht van ontwikkelaar Stevast Baas & Groen, is er nu.

Bekijk hier de video-animatie van nieuwbouwproject Veerkade (De Haven Spijkenisse):

Fase 1 Veerkade: appartementencomplex De Fabriek: 31 appartementen

Veerkade is onderdeel van nieuwbouwontwikkeling De Haven Spijkenisse. De eerste fase van Veerkade krijgt appartementen en kadewoningen. De appartementen komen in een imposant gebouw met een kenmerkende pakhuis-uitstraling, De Fabriek genaamd. Dit gebouw telt straks 31 appartementen met woonoppervlaktes van zo'n 65 tot ongeveer 150 vierkante meter. Alle appartementen hebben een grote woonkamer met open keuken en een of meer balkons. Vanaf dat balkon kijk je uit over de binnenhaven en/of over de Oude Maas. Heb je een eigen bedrijf en wil je dicht bij huis werken? Ook dan kun je in De Fabriek terecht. Op de begane grond komen twee bedrijfsruimtes die perfect geschikt zijn als kantoorruimte. 

Ook riante kadewoningen met vide en grote achtertuin in fase 1

Fase 1 krijgt ook kadewoningen. Die worden allemaal zeer royaal, met woonoppervlaktes van circa 150 vierkante meter. Bijzonder aan deze woningen is de vide, waardoor je een mooie lichtinval hebt op meerdere verdiepingen. Ook kun je kiezen voor een bedrijfsruimte aan huis. Op de eerste en tweede verdieping heb je maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschik je over een grote achtertuin, zodat je je auto op eigen terrein kwijt kunt.

Geweldig uitzicht, stedelijke voorzieningen bij de hand

Deelgebied Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen. Welke woning je ook kiest, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'. 

Veerkade fase 1: binnenkort in verkoop

De appartementen en kadewoningen van fase 1 gaan binnenkort in verkoop. De exacte datum is nog niet bekend. Ook de prijzen moeten nog worden vastgesteld.