Villa's in de stijl van de jaren dertig in tweede fase Krekenpark

wo 3 juli 2019 - Fase 2 van villaproject aan de groene rand van Zuidland in november in presale

Warme kleuren, langgerekte daken, witte goten en overstekken en fraaie erkers. De vrijstaande en geschakelde villa's die in fase 2 van villaproject Krekenpark in Zuidland worden gebouwd, krijgen onmiskenbaar de geliefde stijl van de jaren dertig. Dat blijkt uit de impressies en de video die ontwikkelaar Stevast Baas & Groen Projecten heeft gemaakt. De tweede fase van Krekenpark krijgt vijf vrijstaande en acht geschakelde villa's op riante kavels.

Krekenpark: riant wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Het villaproject bestaat uit 4 fases. De eerste fase telt 11 watervilla's die allemaal zijn verkocht. Net als de woningen in fase 1 worden de woningen in fase 2 riant en exclusief. Het grote verschil is dat het in fase 2 om 'landvilla's' gaat. Anders dan in fase 1 staan de woningen van fase 2 dus niet aan het water en hebben ze riante voor- en achtertuinen. De woningen gaan, als alles volgens plan verloopt, in november in presale. De prijzen zijn nog niet bekend.

Bekijk de videoimpressie van Krekenpark, fase 2:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting.

Meer weten? Meld je aan als belangstellende

Wil je meer weten over fase 2 van Krekenpark? Ga dan naar de projectsite en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws in je mailbox.