Riante villa's in fase 4 Krekenpark vanaf 12 oktober in presale

ma 5 oktober 2020 - Riant wonen aan de rand van Zuidland, nabij uitgestrekte polders en natuur

Riant wonen met uitgestrekte polders in je 'achtertuin' en een natuurgebied op loopafstand. Het kan in de vierde en laatste fase van villaproject Krekenpark in Zuidland. Deze fase bestaat uit 6 vrijstaande en 10 geschakelde villa's op grote kavels, in een groene en waterrijke omgeving. Het gaat om dezelfde woningtypen als in fase 2. De villa's gaan op maandag 12 oktober om 09.00 uur in presale. Tijdens de presale kun je alvast een woning reserveren of een voorrangspositie krijgen bij de uiteindelijke toewijzing.

Krekenpark in Zuidland: villa's met veel woonruimte op grote kavels

De vrijstaande villa's, ook wel parkvilla's genoemd, hebben woonoppervlaktes van zo'n 195 vierkante meter. Ze verrijzen op kavels van ongeveer 760 tot 950 vierkante meter. De prijsrange is 658.000 tot 695.000 euro (v.o.n.). De geschakelde villa's zijn met woonoppervlaktes van circa 182 tot 192 eveneens zeer riant. De kavels zijn zo'n 400 tot 530 vierkante meter groot. De prijsrange van deze woningen is 509.000 tot 537.000 euro (v.o.n.).

Architectuur jaren dertig

De villa's van fase 4 zijn niet alleen bijzonder groot, ze krijgen ook een mooie uitstraling. De woningen worden namelijk gebouwd in de geliefde stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren, de langgerekte daken, de witte goten en overstekken en de fraaie erkers.

Energiezuinig wonen, extra rentekorting op je hypotheek

Krekenpark biedt je een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. En zonder gasaansluiting. Dankzij de uitstekende energieprestaties van de woningen is je energierekening een stuk lager en kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een extra lage rente. Ook dat scheelt in je maandlasten. 

Presale: alvast reserveren of voorrang krijgen bij de toewijzing 

Heb je belangstelling voor een van de woningen? Schrijf je dan vanaf maandag 12 oktober (09.00 uur) in voor de presale via het intakeformulier op de projectsite. Doe dit zo snel mogelijk. Want kandidaten worden op volgorde van binnenkomst uitgenodigd voor een (online) kennismakingsgesprek met de specialisten van NEXTHome. Na dit gesprek weet je meer over de woningen en ook wat je financiële mogelijkheden zijn. Als je de woning die jij op het oog hebt, kunt betalen, kun je vervolgens drie dingen doen: wachten tot de daadwerkelijke start verkoop, inschrijven als voorrangskandidaat (zodat je voorrang krijgt bij de uiteindelijke toewijzing) of een van de woningen reserveren. In het laatste geval word jij de eigenaar. De (online) gesprekken met NEXTHome vinden plaats vanaf donderdag 15 oktober (09.00 uur).

Wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark, waarvan de eerste fases al in aanbouw zijn, verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Je vindt in winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse speelplekken en flink wat sportverenigingen. Er is ook een buitenzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks in de wijk naar de kinderopvang of naar school. Krekenpark ligt namelijk op loopafstand van brede school De Vlasbloem.

Meer weten? Kijk op de projectstie

Wil je meer weten over fase 4 van Krekenpark? Ga dan naar de projectsite. Daar vind je alle informatie over de woningen van fase 4 en lees je meer over de presale.