Sluit icoonTerug icoon

Volop mogelijkheden om zelf je droomhuis te bouwen in Nissewaard

wo 5 juni 2019 - Gemeente komt met actueel aanbod zelfbouwkavels naar Woonmarkt Nissewaard

Het gaat goed met de verkoop van zelfbouwkavels in Nissewaard. In de laatste maanden zijn op de drie grote zelfbouwlocaties diverse kavels in optie genomen en verkocht. Toch is er nog volop aanbod voor wie zelf een huis wil bouwen, zowel in Spijkenisse en Hekelingen als in Zuidland. Sterker, in Zuidland zijn onlangs nieuwe zelfbouwkavels in verkoop gegaan. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep in Spijkenisse, kom je alles over de zelfbouwmogelijkheden in Nissewaard te weten.

Nieuw aanbod zelflbouwkavels in Zuidland: van 442 tot 798 vierkante meter

Het nieuwe kavelaanbod in Zuidland bestaat uit vijf zelfbouwkavels aan de zuidzijde van de Frankethaler in nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland. De kavels zijn 442, 494, 542, 572 en 576 vierkante meter groot. De kavel van 442 vierkante meter is inmiddels in optie. De andere kavels zijn nog beschikbaar. Ook elders in de Kreken van Nibbeland, aan de Nieuwelaan, is een nieuwe kavel in verkoop gegaan. Deze kavel is een stuk groter: 798 vierkante meter.

Kavelprijs per vierkante meter: 402 euro (ex. BTW)

Behalve deze kavels zijn in de eerste fase van de Kreken van Nibbeland nog twee andere zelfbouwkavels beschikbaar. De kavelprijs per vierkante meter in de Kreken van Nibbeland is 402 euro. Dat geldt ook voor de andere gemeentelijke zelfbouwlocaties, in de Spijkenisser wijken Waterland en Maaswijk en in zelfbouwwijk Heer & Meester in Hekelingen. De kavelprijs is exclusief BTW. Bij kavels groter dan 500 vierkante meter betaal je voor de extra meters een lagere prijs. 

Totaal aanbod kavels in Nissewaard op zelfbouwpagina's

Het nieuwe kavelaanbod in de Kreken van Nibbeland is te vinden op de zelfbouwpagina's op deze site. Daar vind je ook de kavelpaspoorten waarop diverse voorwaarden staan. Op dezelfde pagina's staat bovendien het beschikbare kavelaanbod in de Spijkenisser wijken Waterland en Maaswijk en in zelfbouwwijk Heer & Meester (Hekelingen). Op beide locaties kun je als zelfbouwer echt uitpakken, op veelal riante kavels tot wel 1.402 vierkante meter.

  • Informatie over het aanbod zelfbouwkavels in Nissewaard is verkrijgbaar bij de stand van de gemeente op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 25 juni in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: gemeente Nissewaard.
  • Naar het complete (gemeentelijke) zelfbouwaanbod in Nissewaard.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.