Sluit icoonTerug icoon

Alles over voordelen nieuwbouw tijdens Woonmarkt

za 10 oktober 2015 - Bewust Nieuwbouw, een site over nieuwbouw, aanwezig met informatie

Of je nu een huis koopt of huurt, nieuwbouw heeft allerlei voordelen. Zoals comfort door goede isolatie en een lagere energierekening dankzij energiezuinige technieken. Verder is nieuwbouw onderhoudsarm, duurzaam, op maat gemaakt en veilig. Tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse, krijg je er meer informatie over.

Bewust Nieuwbouw, de site met alles over nieuwbouw, is namelijk aanwezig met informatiemateriaal. Op de website van Bewust Nieuwbouw staat nog veel meer informatie dan alleen de voordelen. Zoals financiële en juridische informatie, interessante weetjes over moderne technieken, informatie over garantieregelingen en antwoorden op vragen over het energiegebruik.

Interviews, aanbod en stappenplan

Verder staan er leuke interviews op met enthousiaste nieuwbouwkopers. Links naar nieuwbouwaanbod en een stappenplan, waarin beschreven staat wat je zoal moet doen als je een nieuwbouwhuis gaat kopen of huren, completeren de site. 

  • Informatie over de voordelen van nieuwbouw krijg je op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 oktober in Theater de Stoep in Spijkenisse.
  • Stand: Bewust Nieuwbouw.
  • Tijd: 19:30-22:00 uur.
  • Adres: Theaterplein 1, Spijkenisse
  • www.bewustnieuwbouw.nl.