Sluit icoonTerug icoon

Vrijblijvend huizen kijken in Nissewaard tijdens NVM Open Huizen Dag

za 16 maart 2024 - Zaterdag 6 april: te koop staande woningen opengesteld. Kom langs zonder afspraak

Vrijblijvend koophuizen bezoeken, zonder afspraken vooraf. Het kan weer tijdens de NVM Open Huizen Dag, op zaterdag 6 april. Van 11:00 tot 15:00 uur zijn ook in Nissewaard weer te koop staande woningen opengesteld. De eigenaren zijn thuis en kunnen je vertellen over het huis en de omgeving. Je kunt gewoon langskomen en hoeft geen afspraak te maken. Op funda.nl staat een overzicht van de deelnemende woningen in Nissewaard. Dit overzicht wordt in de aanloop naar het evenement steeds verder uitgebreid.

Veelzijdig woningaanbod, voor meerdere doelgroepen

Het aanbod tijdens de NVM Open Huizen Dag in Nissewaard is gevarieerd. Er zitten rijwoningen tussen, maar ook vrijstaande huizen en appartementen. Meerdere doelgroepen kunnen dan ook slagen.

Uitgelezen kans om je breed te oriënteren

De NVM Open Huizen Dag biedt je een uitgelezen kans om je breed te oriënteren op het beschikbare woningaabod. Het werkt heel simpel. Je kijkt op funda.nl welke koophuizen in Nissewaard meedoen, kiest de woningen die aan jouw wensen voldoen en stippelt een route uit. Vervolgens bel je bij de huizen van je keuze aan voor een bezichtiging. De bewoners ontvangen je graag. Meer over de NVM Open Huizen Dag staat op de website van de NVM.

Open Huizen Dag: ervaring ter plekke

De grote kracht van de NVM Open Huizen Dag is de ervaring ter plekke. Daar kunnen foto's en teksten op internet natuurlijk nooit tegenop. Bovendien krijg je niet alleen een goede indruk van het huis, je krijgt meteen iets mee van de sfeer in de buurt. Ook dat is enorm belangrijk als je op zoek bent naar een huis.