Sluit icoonTerug icoon

Waarom klanten kiezen voor makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk

za 2 november 2019 - Toussaint + Van Wijk: de kracht van een keten, de service van een familie

Heb je je droomwoning gevonden? Ben je van plan je woning te verkopen en wil je weten wat de waarde is? Ben je gewoon nieuwsgierig? Of denk je erover iets in je hypotheek te veranderen? Wat je plannen of wensen ook zijn, een gratis waardebepaling van je woning door makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk is altijd handig. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, vertellen de makelaars van Toussaint + Van Wijk je alles over die gratis waardebepaling en hoe zij je op andere manieren van dienst kunnen zijn.

Via Toussaint + Van Wijk bijdragen aan een thuis voor de allerarmsten

Terwijl het in Nederland voor bijna iedereen vanzelfsprekend is een dak boven het hoofd te hebben, is dat op andere plekken op de wereld niet altijd zo. Toussaint + Van Wijk trekt zich dat aan, aldus Annelies Toussaint. "Wij komen vanuit onze professie meermaals per week bij mensen thuis, waar het warm, gezellig en veilig is. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een goede woonruimte. Een op de zes mensen wereldwijd kan zich dit niet veroorloven. Daar willen wij samen met HomePlan verandering in brengen. HomePlan bouwt huizen voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en zuidelijk Afrika. Uitgangspunt daarbij is dat beter wonen een begin is naar een beter leven. HomePlan werkt vanuit een kleine, effectieve organisatie, zodat zo veel mogelijk inkomsten aan de allerarmsten besteed worden. Sinds 27 september van dit jaar (2019) werken we met HomePlan samen aan dit doel. Een deel van onze omzet wordt daarom gedoneerd aan HomePlan. Wij helpen onze klanten met de verkoop van hun woning en doneren na de verkoop een bijdrage aan HomePlan. Waardoor onze klanten met de verkoop van hun huis bijdragen aan een thuis en een toekomst voor een arm gezin."

Presentatie, prijs, bereik, gedrevenheid en service

Maar hoe ziet de aanpak van Toussaint + Van Wijk eruit? "Wij maken gebruik van een uitgebreid presentatiepakket en de juiste onderhandelingsstrategie. Daarnaast brengen wij ons aanbod gericht onder de aandacht op onze social media kanalen. Zo hebben we een groot bereik, wat zorgt voor veel kijkers en daardoor een hogere prijs. Daar komt onze drive nog bij: ons team van ervaren makelaars, taxateurs en verkoopspecialisten zet zich standaard voor 200 procent voor de klant in. Dat maakt ons de ideale partner voor de verkoop van je huis. Kortom: de kracht van een keten met de service van een familie."

  • Informatie over de diensten van Toussaint + Van Wijk (zoals aankoop- en verkoopbegeleiding) is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Toussaint + Van Wijk woning- en bedrijfsmakelaardij.
  • www.tvw.nl of 0181-619888.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.