Watervilla's eerste fase Krekenpark op zaterdag 9 maart in verkoop

ma 4 maart 2019 - Riant wonen aan het water in Zuidland. Tijdens start verkoop ook doorkijk naar volgende fases

Fase 1 van villaproject Krekenpark in Zuidland gaat zaterdag 9 maart in verkoop. Het gaat om zeven vrijstaande en vier geschakelde watervilla's, met prijzen van 455.000 tot 569.000 euro (v.o.n.). De woningen zijn bijzonder riant. De vrijstaande villa's worden ongeveer 190 vierkante meter groot, de geschakelde villa's circa 160 vierkante meter. De start verkoop vindt plaats in Restaurant Stroop Pannenkoeken aan de Nieuwe Veerdam 2a in Zuidland. Je bent daar van 10.00 tot 12.00 uur welkom. 

Krekenpark, fase 1: 7 vrijstaande watervilla's en 4 twee-onder-één-kap watervilla's

Krekenpark, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam, wordt in vier fases gerealiseerd. Het project krijgt in totaal 53 vrijstaande en geschakelde villa's. De watervilla's uit de eerste fase zijn tweelaags en hebben een terras aan het water. Van daaraf kijk je niet alleen uit óver dat water, maar ook richting het polderland. De woonkamer is riant, je hebt een open keuken en op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, waarvan een met een inloopkast. De vrijstaande villa's hebben daarnaast op de begane grond nog een extra kamer, die je als studeer- of werkkamer kunt gebruiken. Bijzonder aan de watervilla's is dat je geen tuin hebt. Dat scheelt je dus heel wat werk. Toch heb je volop groen rondom je huis. Dit groen wordt onderhouden door de gemeente.

Bekijk hieronder een video-animatie van Krekenpark:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting.

Start verkoop op zaterdag 9 maart. Inschrijven tot maandag 18 maart

Tijdens de start verkoop van fase 1, op zaterdag 9 maart, zijn alle verkoopdocumenten beschikbaar. Ook is het verkoopteam aanwezig om vragen te beantwoorden. De inschrijfperiode sluit op maandag 18 maart om 12.00 uur. Als je belangstelling hebt, moet je vóór die tijd het inschrijfformulier inleveren bij een van de makelaars. De start verkoop vindt plaats in Restaurant Stroop Pannenkoeken aan de Nieuwe Veerdam 2a in Zuidland (van 10.00 tot 12.00 uur).

Tijdens start verkoop ook doorkijkje naar volgende fases

In de presale-periode, die op 31 januari van start ging, zijn diverse reserveringsovereenkomsten afgesloten. Welke villa's nog beschikbaar zijn, wordt op de projectsite vermeld. Bekijk hiervoor de situatietekening van fase 1. Tijdens de start verkoop wordt op de prijslijst aangegeven welke villa's nog te koop zijn. Is het bouwnummer van jouw voorkeur niet meer beschikbaar? Geen zorgen. Je krijgt bij de start verkoop ook een doorkijkje naar de volgende fases van Krekenpark.

Meer weten? Kijk op de website en meld je aan voor de nieuwsbrief

Krekenpark is een ontwikkeling van Stevast Baas & Groen Projecten. Wil je meer weten over het project? Kijk dan op de projectsite. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Krekenpark. Je kunt ook contact opnemen met de makelaars die bij Krekenpark betrokken zijn: 0181-612222 (Thekla Trouw, Klip & Van Wijk Makelaars) of 010-8200942 (De Makelaars Rotterdam).