Watervilla's derde fase Krekenpark (Zuidland) vanaf woensdag 13 mei in presale

za 2 mei 2020 - Geschakelde en vrijstaande villa's aan het water. Prijzen: van 479.000 tot 599.000 euro

Heerlijk wonen aan het water, in een groene en parkachtige omgeving. Het kan in villaproject Krekenpark in Zuidland. Daar gaat op woensdag 13 mei fase 3 in presale, met negen vrijstaande en vier geschakelde watervilla's. Het gaat om dezelfde woningtypen als in fase 1. De vrijstaande villa's worden ongeveer 190 vierkante meter groot, de geschakelde villa's circa 160 vierkante meter. De prijzen variëren van 479.000 tot 599.000 euro (v.o.n.). Tijdens de presale kun je alvast een woning reserveren of een voorrangspositie krijgen bij de uiteindelijke toewijzing.

Fase 3 Krekenpark: 9 vrijstaande watervilla's en 4 twee-onder-één-kap watervilla's

Krekenpark, op een halfuur rijden van Rotterdam, wordt in vier fasen gerealiseerd. Het project krijgt in totaal 53 vrijstaande en geschakelde villa's. De watervilla's in fase 3 zijn tweelaags en hebben een terras aan het water. Bij de vrijstaande villa's is dat terras ongeveer 45 vierkante meter groot, bij de geschakelde woningen tussen de 22 en 41 vierkante meter. De woonkamer is riant, je hebt een open keuken en op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, waarvan een met een inloopkast. De vrijstaande villa's hebben daarnaast op de begane grond nog een extra kamer, die je als studeer- of werkkamer kunt gebruiken. Als optie kun je kiezen voor een vide, waardoor de woonkamer met de verdieping is verbonden. Dat geeft nog meer kwaliteit. Bijzonder aan de watervilla's is dat je geen tuin hebt. Dat scheelt je dus heel wat werk. Toch heb je volop groen rondom je huis. Dit groen wordt onderhouden door de gemeente.

Bekijk hieronder een video-animatie van de watervilla's in Krekenpark:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, warmteterugwinning, een bodem-warmtepomp, driedubbel glas en zonder gasaansluiting. Uiteraard zijn ze ook voorzien van vloerverwarming.

Presale: alvast reserveren of voorrang krijgen bij de toewijzing 

Heb je belangstelling voor een van de woningen in Krekenpark? Schrijf je dan nu in voor de presale via het intakeformulier op de projectsite. Tijdens de presale periode, die dus op 13 mei begint, kun je meer informatie over de woningen krijgen en een (online) kennismakingsgesprek met NEXTHome inplannen. Na dit gesprek weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Als je de woning die jij op het oog hebt, kunt betalen, kun je vervolgens drie dingen doen: wachten tot de start verkoop, inschrijven als voorrangskandidaat (zodat je voorrang krijgt bij de uiteindelijke toewijzing) of een van de woningen reserveren.   In het laatste geval word jij de eigenaar. De (online) gesprekken met NEXTHome vinden plaats vanaf 18 mei (09.00 uur).

Fase 1 in aanbouw en fase 2 in voorbereiding

Inmiddels is de eerste fase van Krekenpark, eveneens met watervilla's, in aanbouw. Een van de kopers uit deze fase heeft daar een fraaie luchtfoto van gemaakt. De voorbereiding van de bouw van fase 2, met riante landvilla's en tweekappers, is ook in volle gang. De verwachting is dat de bouw van deze woningen in de zomer start.