Sluit icoonTerug icoon

Webinars over verduurzamen wooncomplexen in Nissewaard

vr 18 maart 2022 - 29 en 30 maart: online informatiebijeenkomsten voor VvE's over verduurzaming

Zonnepanelen op het dak, triple glas, vloer- en spouwmuurisolatie en een warmtepomp in plaats van een gasketel. Er zijn tal van manieren om je huis te verduurzamen en comfortabeler te maken. Maar wat zijn de juiste maatregelen als je in een appartementengebouw woont? En hoe pak je het dán aan? Over dit soort vragen organiseren de gemeente Nissewaard, Duurzaam Bouwloket en Duurzaam Verenigd op dinsdag 29 en woensdag 30 maart informatieve webinars, bedoeld voor verenigingen van eigenaren (VvE's).

Aparte webinars: voor kleine en grote wooncomplexen

Het webinar van dinsdag 29 maart is bedoeld voor verenigingen van eigenaren van gebouwen met minder dan 20 appartementen. Het webinar van woensdag 30 maart is bedoeld voor verenigingen van eigenaren van gebouwen met 20 of meer appartementen. Beide webinars beginnen om 19.30 uur. Je krijgt informatie over (bijvoorbeeld) hoe je de verduurzaming van het gebouw aanpakt, welke subsidiemogelijkheden er zijn en welke aanpassingen of ingrepen snel resultaat opleveren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Beide webinars zijn van 19.30 tot 20.30 uur. 

Inschrijven via website Duurzaam Bouwloket

Woon jij in een appartementengebouw in Nissewaard met een VvE en wil je weten hoe je de verduurzaming van jouw wooncomplex kunt aanpakken? Schrijf je dan nu in voor een van de twee webinars. Dat kan via de website van Duurzaam Bouwloket of via de linkjes hieronder.

  • Dinsdag 29 maart: webinar Verduurzamen VvE Nissewaard (minder dan 20 appartementen). Hier inschrijven.
  • Woensdag 30 maart: webinar Verduurzamen VvE Nissewaard (vanaf 20 appartementen). Hier inschrijven.