Weer appartementen beschikbaar in 'Indisch' Rumah Oost West

zo 14 februari 2016 - Levensloopbestendige huurwoningen voor 55-plussers met affiniteit met de Indische cultuur

Comfortabele huurppartementen voor 55-plussers met affiniteit met de Indische cultuur. Dat is Rumah Oost West. In dit fraaie gebouw van Woonbron, aan de Lobeliastraat in Spijkenisse, zijn op dit moment weer driekamerappartementen beschikbaar. 

De appartementen in Rumah Oost West zijn levensloopbestendig. U beschikt over twee ruime slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken en vloerverwarming. Alles is gelijkvloers. Uw woning is daarnaast voorzien van een intercominstallatie met videofoon. Zo weet u altijd wie er bij u aanbelt. Het hang- en sluitwerk voldoet aan de nieuwste eisen en het gebouw is voorzien van een lift en een afgesloten entree. Verder is er op de begane grond een gemeenschappelijke fietsenberging, waar u ook uw persoonlijke opbergkast heeft.

Rustige en groene omgeving 

Rumah Oost West ligt in een rustige en groene omgeving, op loopafstand van een mooi park met waterpartijen. Voor uw dagelijkse boodschappen loopt u in 10 minuten naar winkelcentrum ’t Plateau. Het veel grotere stadscentrum van Spijkenisse ligt op drie minuten met de auto. U kunt daar ook met de bus naartoe. In de buurt van Rumah Oost West, aan de Willemshoevelaan, bevindt zich een bushalte.

Affiniteit met Indische cultuur

Rumah Oost West is en bijzonder gebouw, bedoeld voor mensen die affiniteit hebben met de Indische cultuur. Het gebouw heeft een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte met een keuken, waar samen wordt gedanst, gekookt en gegeten. Heeft u zelf leuke ideeën voor activiteiten in deze ruimte? De bewonersvereniging staat ervoor open. 

Interesse?

De toewijzing van appartementen in Rumah Oost West wijkt af van de gebruikelijke procedure. Om voor een appartement in aanmerking te komen, moet u affiniteit hebben met de Indische cultuur. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@woonbron.nl. Vermeld daarin uw persoonlijke gegevens en de motivatie waarom u in dit complex zou willen wonen. Voorafgaand aan de definitieve toewijzing vindt een kennismaking plaats met een afvaardiging van de bewoners. Bij meerdere geïnteresseerde kandidaten zal de woning worden aangeboden aan de meest geschikte kandidaat. 

  • Belangstelling? Stuur een mail naar info@woonbron.nl (met persoonlijke gegevens en motivatie).