Sluit icoonTerug icoon

Weervrouw Helga van Leur geeft tips over verduurzaming woning

vr 4 juni 2021 - Meld je aan voor het Webinar Duurzaam Wonen van de Rabobank, op 16 juni

Een lagere energierekening, meer wooncomfort en het goede gevoel dat je een bijdrage levert aan een beter milieu. Het verduurzamen van je woning heeft allerlei voordelen. En er zijn meer momenten om te verduurzamen dan je denkt. Niet alleen als je een huis koopt, bouwt of verbouwt, of als je je hypotheek aanpast. Tijdens het Webinar Duurzaam Wonen van de Rabobank, op woensdag 16 juni vanaf 20.00 uur, kom je er alles over te weten. Gastspreker is weervrouw en klimaatspecialist Helga van Leur, bekend van onder meer het RTL Weer. 

Helga van Leur: bevlogen ambassadeur duurzaam wonen

Als een bevlogen ambassadeur vertelt Helga van Leur tijdens het webinar over de combinatie klimaat, duurzaamheid en gedrag: wat is er aan de hand, wat kunnen we eraan doen en hoe komen we in beweging? Behalve Helga van Leur komen ook gecertificeerde duurzaam wonen adviseurs van de Rabobank aan het woord. Tijdens het webinar ontdek je hoe je eenvoudig kan starten met energie besparen, welke mogelijkheden er zijn om je woning te verduurzamen en hoe je dit kunt financieren. Het Webinar Duurzaam Wonen wordt live uitgezonden op woensdag 16 juni, om 20.00 uur. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 19.45-20.00 uur: Online inloop.
  • 20.00-20.10 uur: Welkomstwoord door Rabobank.
  • 20.10-20.40 uur: Meteoroloog Helga van Leur.
  • 20.40-21.00 uur: Experts van de Rabobank over Duurzaam Wonen.
  • 21.00-21.15 uur: Gelegenheid tot vragen stellen.

Belangstelling voor webinar Duurzaam Wonen? Meld je aan!

Wil je het webinar bijwonen en ook inspiratie opdoen voor het verduurzamen van je huis? Meld je dan aan via deze link op de website van de Rabobank. In de bevestigingsmail ontvang je van de Rabobank de link waarmee je het webinar kunt volgen.