Wil je ook nul op je energiemeter? Kom naar de themadag!

wo 10 oktober 2018 - Zaterdag 20 oktober: themadag 'Nul-op-de-meter wonen' in WoonWijzerWinkel

Een energieverbruik van 0! Dat moet je als woningeigenaar als muziek in de oren klinken. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Tijdens de themadag 'Nul-op-de-meter wonen' in de WoonWijzerWinkel krijg je zaterdag 20 oktober tekst en uitleg over wat het inhoudt, wat ervoor nodig is en welke mogelijkheden je hebt om het te realiseren.

Presentaties en concrete oplossingen bekijken in showroom

De themadag 'Nul-op-de-meter wonen' begint om 09.00 uur met thee en koffie. Daarna kun je diverse presentaties bijwonen over financieringsmogelijkheden, kosten en baten, oplossingsrichtingen en garanties. Na afloop van de presentaties kun je in de showroom van de WoonWijzerWinkel allerlei energiezuinige en duurzame producten en concepten bekijken. Zie je daar een oplossing die voor jouw huis geschikt lijkt, dan kun je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen en een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. De themadag eindigt rond 13.00 uur. 

Themadag 'Nul-op-de-meter wonen": deelname gratis, wel even aanmelden

Een bezoek aan de themadag 'Nul-op-de-meter wonen' is gratis en vrijblijvend. Meld je wel even van tevoren aan. Dat kan via de website van de WoonWijzerWinkel: www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieadvies

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieadviesloket van de gemeenten in deze regio, dus ook van de gemeente Nissewaard. De WoonWijzerWinkel is onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over isoleren, ventileren en andere energiebesparende maatregelen. Het adres is Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat.