Woensdag 18 juli: extra open huis Het Terras aan de Maas

do 12 juli 2018 - Modelwoning in toren I geeft uitstekende indruk van mogelijkheden appartementen in toren II

Het gaat goed met de verkoop van toren II van Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. Zo goed, dat in oktober de bouw van start gaat! Toch zijn er nog appartementen beschikbaar in dit nieuwbouwproject aan de rivier. Om een goede indruk te krijgen van de sfeer, de kwaliteit en het uitzicht, kun je in de vergelijkbare toren I een modelwoning bezoeken. Na twee drukbezochte openstellingen is deze modelwoning (op de negende verdieping) op woensdag 18 juli nog een keer extra open: van 16.00 tot 17.30 uur. Het adres: Hongerlandsedijk 1600 in Spijkenisse. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en kunt gewoon aanbellen. 

Ook virtueel bezoek aan modelwoning mogelijk

Behalve een 'echt' bezoek aan deze modelwoning is ook een virtueel bezoek mogelijk. Ontwikkelaar VORM heeft namelijk een fraaie virtuele tour door de modelwoning in toren I gemaakt. Ook op die manier krijg je een uitstekende indruk van de ruimte, de mogelijkheden, de sfeer en het uitzicht.

Doe hier een virtuele tour door de modelwoning:

Wonen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 240.000 euro (v.o.n.)

De tweede toren van Het Terras aan de Maas krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses. Hoewel het in veel gevallen om driekamerappartementen gaat, zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 78 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, boven op de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van 97 tot 149 vierkante meter. De prijzen van de nog beschikbare driekamerappartementen beginnen bij 240.000 euro (v.o.n.). Nieuw in verkoop zijn de vijf woningen op de begane grond. Deze woningen worden tussen de 65 en 100 vierkante meter groot en krijgen extra hoge plafonds. Er komen in toren II ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie MaasDelta. 

Bekijk hier een 360 graden tour van het toekomstige uitzicht:

Appartementen met schitterend uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met het huidige gebouw (toren I). Ook krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter. De bouw van toren II start in oktober en duurt ongeveer twee jaar.