Sluit icoonTerug icoon

Woonmarkt Nissewaard: gemengd publiek, serieus geïnteresseerd

wo 29 november 2023 - Bijna 500 bezoekers voor nieuw woningaanbod, financieel advies en meer

Nieuw woningaanbod voor starters, gezinnen en ouderen, twee projecten waarvan nieuwe fases in verkoop gingen, financieel advies, informatie over de starterslening en advies van de notaris. Er was voor ieder wat wils tijdens de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 28 november in Theater de Stoep in Spijkenisse. Het evenement trok bijna 500 mensen. 

Gemengd publiek, serieus geïnteresseerd

"We hebben wel eens avonden gehad waar vooral ouderen op afkwamen, omdat er dan vooral informatie was over toekomstige nieuwe appartementen", zegt Gerbert Schreurs, die de Woonmarkt in opdracht van het Woonplatform Nissewaard organiseerde. "Deze keer was het publiek veel meer gemengd. Er waren starters, stellen of gezinnen én ouderen. En ze waren over het algemeen serieus geïnteresseerd. Dat merkte je aan de aard van de gesprekken die de aanbieders met hen hadden."

Tweede keer dit jaar

Het was de tweede keer dit jaar dat de Woonmarkt Nissewaard plaatsvond. Eind januari werd het evenement ook al georganiseerd. Dat was toen de eerste keer sinds 2019. De coronajaren gooiden ruim twee jaar roet in het eten.

  • Bekijk op deze pagina (onder meer) de nieuwbouwprojecten die tijdens de Woonmarkt gepresenteerd werden.