Sluit icoonTerug icoon

Woningaanbod van corporaties bij elkaar op vernieuwde site

wo 1 juli 2015 - Woonnet Rijnmond komt dagelijks met nieuwe koop- en huurwoningen in regio

De website woonnetrijnmond.nl, waarop het woningaanbod van alle woningcorporaties in de regio staat, is vernieuwd. Sinds 29 juni heeft de site niet alleen een nieuwe look, hij is ook completer en doeltreffender dan ooit en zet de klant nog meer centraal. Als woningzoekende vind je op woonnet-rijnmond.nl nu nog sneller en gemakkelijker een passend huis.

Met de nieuwe site willen de gezamenlijke corporaties je optimaal ondersteunen bij het vinden van een woning en woonomgeving die bij jouw wensen, levensfase en financiële mogelijkheden passen. In veel gevallen gaat het om sociale huurwoningen, maar er staat ook ander corporatieaanbod op woonnet-rijnmond.nl, zoals bijvoorbeeld voormalige huurwoningen die nu in verkoop zijn. Die zijn vaak zeer aantrekkelijk geprijsd. De site biedt niet alleen het het volledige woningaanbod van alle corporaties uit de stadsregio Rotterdam op één plek, je hebt als woningzoekende ook meer de regie door meer zoekmogelijkhede. Verder is het platform gebruiksvriendelijk. Met de vernieuwingen wil WoonnetRijnmond de perfecte matchmaker zijn tussen vraag en aanbod op de woningmarkt in de regio.

Dagelijks nieuw aanbod

Woonnet-rijnmond.nl biedt dagelijks nieuwe advertenties van huur- en koopwoningen van corporaties in deze regio. Het aanbod is niet alleen te zien op de site, maar ook te volgen via Facebook en Twitter.

> www.woonnet-rijnmond.nl.