Sluit icoonTerug icoon

Een zuiniger huis? Vraag advies bij de WoonWijzerWinkel

di 27 oktober 2015 - Energieloket geeft advies op maat en biedt duurzame materialen en installaties voor goede prijzen

Betrouwbaar en gratis advies om je woning te verbeteren en energiezuiniger te maken. Dat is wat de WoonWijzerWinkel op Heijplaat je biedt. Dit Energieloket is een samenwerkingsverband van de Stichting Marktplaats Duurzaam Bouwen en 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden.

Een aannemer of installateur weet veel van bouwen en installeren, maar is door gebrek aan brede kennis vaak niet in staat om je het beste advies voor woningverbetering en energiebesparing te geven. Hij heeft in veel gevallen die benodigde kennis daarvoor niet in huis. Om daar verandering in te brengen, is de WoonWijzerWinkel opgericht. De WoonWijzerWinkel is gevestigd in Heijplaat en is hét erkende energieloket in de regio Rijnmond en Haaglanden. De adviseurs van de WoonWijzerWinkel geven advies over je energieverbruik, de mogelijkheden om je huis te isoleren, zuinige installaties, het opwekken van duurzame energie, het gebruik van duurzame materialen en totaaloplossingen, als je bijvoorbeeld een huis gaat bouwen of compleet verbouwen. Advies in de winkel op Heijplaat is gratis. Als je een advies op maat wilt hebben, dan komt een adviseur bij je langs. Daarvoor betaal je een geringe vergoeding. Op de website kun je ook nog heel snel een woningscan doen, die je vertelt hoeveel energie je zou kunnen besparen.

Duurzame bouwmaterialen

Behalve advies biedt de WoonWijzerWinkel ook een enorm assortiment aan duurzame bouwmaterialen en installaties. Het gaat om het grootste duurzaamheidsassortiment van Nederland. Door de gezamenlijke inkoop zijn de prijzen extra aantrekkelijk.

Vrijblijvend langskomen of afspraak maken

Interesse? De WoonWijzerWinkel is op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdagen van 09:00 tot 13:00 uur geopend. Je kunt vrijblijvend langskomen, maar als je echt een persoonlijk adviesgesprek wilt, moet je even een afspraak maken. Dat kan via 010-7470147 of info@woonwijzerwinkel.nl. De WoonWijzerWinkel is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam (Heijplaat). Alle informatie over de WoonWijzerWinkel staat op www.woonwijzerwinkel.nl