Za 21 april: themadag (hybride) warmtepompen en zonneboilers

di 10 april 2018 - WoonWijzerWinkel informeert en adviseert je over de overstap naar wonen zonder gas

We moeten versneld overstappen op gasvrij wonen. Niet alleen voor het klimaat, maar ook om aardbevingen in Groningen - waar we ons gas uit de grond halen - te voorkomen. De cv-ketel zal daarom in de komende jaren van onze zolders verdwijnen. Alternatieven zijn er, zoals warmtepompen en zonneboilers. Op zaterdag 21 april organiseert de WoonWijzerWinkel op Heijplaat een themadag hierover. Je krijgt dan voorlichting van deskundigen en kunt al je vragen stellen. De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket van de gemeenten in de regio's Rotterdam en Haaglanden.

Themadag (hybride) Warmtepompen & Zonneboilers: van 09.00 tot 13.00 uur

Tijdens deze themadag komen diverse sprekers aan het woord, die je alles vertellen over (hybride) warmtepompen en zonneboilers. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. Na de presentaties kun je in de showroom van de WoonWijzerWinkel een aantal warmtepompen, zonneboilers en andere energiebesparende oplossingen bekijken. De themadag begint om 09.00 uur en eindigt rond 13.00 uur.

Vrijblijvend aanmelden

Je kunt je vrijblijvend aanmelden via de website van de WoonWijzerWinkel. De Woonwijzerwinkel is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. Je bepaalt uiteraard zelf hoe laat je komt.

Slimme investering

De overstap naar een warmtepomp is in eerste instantie een investering. Maar uiteindelijk is een warmtepomp niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Bij een hybride warmtepomp is de besparing gemiddeld zo’n 300 euro per jaar, gebaseerd op een gezin met een jaarlijks gebruik van 1.200 kuub gas (voor verwarmen). Voor volledig elektrische warmtepompen kun je bovendien een forse subsidie krijgen. Laat je hierover adviseren door de specialisten van de WoonWijzerWinkel.