Za 30 sep: start verkoop deelgebied SLUIS (De Haven Spijkenisse)

vr 22 september 2017 - Nieuwbouw appartementen en havenwoningen aan het water, nabij stadshart Spijkenisse

Wonen aan het water, in een nieuwbouw appartement of havenwoning, nabij het stadscentrum van Spijkenisse. Het kan in deelgebied SLUIS van nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse. Op zaterdag 30 september gaat SLUIS in verkoop. Je bent op die dag tussen 11.00 en 13.00 uur welkom in Het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse. 

SLUIS: nieuwbouw met rijke havenarchitectuur, op geweldige plek

SLUIS krijgt riante nieuwbouw woningen met een architectuur die je in historische havenstadjes ziet. Je woont hier bovendien op een geweldige plek: aan de haven van Spijkenisse, met uitzicht op de Oude Maas en dicht bij het stadscentrum.

Appartementen van circa 120 vierkante meter

SLUIS krijgt 26 nieuwbouw appartementen met woonoppervlaktes van ongeveer 120 vierkante meter. Het gaat om woningen met een zeer ruime woonkamer, drie luxe slaapkamers en een grote badkamer. Ook beschik je over een ruim balkon, van waaraf je volop kunt genieten van de bootjes in de haven of de scheepvaart op de Oude Maas. Op de bovenste verdieping van het gebouw komen twee enorme penthouses, met heerlijke dakterrassen. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats op het binnenterrein. De prijsindicatie van de appartementen is 350.000 tot 375.000 euro (v.o.n.). Voor de penthouses geldt een prijsindicatie van 470.000 tot 495.000 euro (v.o.n.).

Havenwoningen: groter dan flinke tweekappers

Behalve appartementen vind je in SLUIS ook havenwoningen, 25 in totaal. Het gaat om stoere Pakhuizen, sfeervolle Kadewoningen, stijlvolle Havenwoningen en statige Regentenhuizen. Met woonoppervlaktes van 170 tot 205 vierkante meter blinken deze woningen uit in ruimte. Ze zijn zelfs ruimer en luxer dan een flinke tweekapper! Je hebt in deze woningen drie volledige verdiepingen tot je beschikking. Dus hoe wil jij wonen? Wil je een kantoor aan huis? Extra ruime slaapkamers? Meerdere badkamers? Of juist extra slaapkamers (tot acht is mogelijk)? Je kunt zelfs kiezen voor nog meer ruimte, met een opbouw op het dak! De prijsindicatie? Van 340.000 tot 395.000 euro (v.o.n.).

Start verkoop SLUIS op zaterdag 30 september

Heb je belangstelling voor een van de woningen in SLUIS? Kom dan naar de start verkoop, op zaterdag 30 september. Je bent tussen 11.00 en 13.00 uur welkom in Het Elementenhuis aan de Hongerlandsedijk 1 in Spijkenisse.