Zaterdag 1 september: themadag Gasloos Wonen in WoonWijzerWinkel

di 26 juni 2018 - Uitleg deskundigen over de mogelijkheden om je huis te verwarmen zonder aardgas

We moeten versneld van het gas af. Niet alleen voor het klimaat, maar ook om aardbevingen in Groningen - waar we ons gas uit de grond halen - te voorkomen. De cv-ketel zal daarom in de komende jaren van onze zolders verdwijnen. Alternatieven zijn er, zoals warmtepompen. Op zaterdag 1 september organiseert de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat een themadag hierover. Je krijgt dan voorlichting van deskundigen en kunt al je vragen stellen. De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieloket van de gemeenten in de regio's Rotterdam en Haaglanden.

Themadag Gasloos Wonen: warmtepompen, all-electric en hybride oplossingen

Tijdens deze themadag komen diverse sprekers aan het woord, die je alles vertellen over de alternatieve mogelijkheden om je huis en tapwater te verwarmen, zoals warmtepompen. Uiteraard kun je ook al je vragen stellen. Na de presentaties kun je in de showroom van de WoonWijzerWinkel een aantal warmtepompen en andere energiebesparende oplossingen bekijken. Van hoe laat tot hoe laat de themadag is, wordt later bekendgemaakt via de website van de WoonWijzerWinkel.

Vrijblijvend aanmelden

Je kunt je vrijblijvend aanmelden via de website van de WoonWijzerWinkel. De Woonwijzerwinkel is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat.