Themadag Gasloos wonen ook online te volgen via diverse webinars

do 1 oktober 2020 - Presentaties over aardgasvrij wonen, voor particulieren en VvE's. Ook inkoopacties

Met gasloos wonen draag je een steentje bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot en is je huis klaar voor de toekomst. Je kunt zelf actie ondernemen om je gasverbruik te verminderen of zelfs helemaal gasloos te gaan wonen. Tijdens de themadag Gasloos wonen, op zaterdag 10 oktober, geeft de WoonWijzerWinkel daarover allerlei adviezen. Ook gaan op die dag twee inkoopacties van start om voor een aantrekkelijke prijs investeringen te doen om je gasverbruik omlaag te brengen. Vanwege de coronamaatregelen mogen niet meer dan 30 mensen aanwezig zijn en dat aantal is inmiddels bereikt. Voor de 'fysieke' dag kun je je daarom alleen nog als reservekandidaat aanmelden. Maar je kunt ook de webinars volgen, op dinsdagavond 13 oktober.

Presentatie over gasloos wonen voor particulieren, webinar voor VvE's

Tijdens de themadag staat een presentatie voor particulieren op het programma en een webinbar voor verenigingen van eigenaren (VvE's). In de presentatie voor particulieren vertellen deskundigen welke voorbereidingen je kunt treffen om voorbereid te zijn op een aardgasvrije toekomst. Onderwerpen die aan bod komen, zijn warmtenetten, elektrische radiatoren, elektrische cv-ketels, warmtepompen en infraroodpanelen. De twee webinars van dinsdagavond 13 oktober gaan over respectievelijk gasloos wonen en infraroodpanelen en over gasloos wonen en warmtepompen. Je komt dan ook meer te weten over de inkoopacties. De webinars zijn om 19.00 uur (gasloos wonen en infraroodpanelen) en om 19.30 uur (gasloos wonen en warmtepompen). Voor meer informatie en om je aan te melden ga je naar www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Inkoopacties warmtepomp en infraroodpanelen

Tijdens de themadag gaan twee inkoopacties van start. Via die acties kun je voor aantrekkelijke prijzen een betrouwbare en stille warmtepomp en/of hoogwaardige infraroodpanelen aanschaffen. Ook daarover krijg je meer informatie tijdens de webinars.

Aangemeld en toch verhinderd? Meld je af

In verband met de coronamaatrelen kan een beperkt aantal bezoekers de themadag bijwonen. Heb je je aangemeld en ben je toch verhinderd, meld je dan af. Dan ontstaat ruimte voor iemand anders.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket gemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. De showroom is 2.500 vierkante meter groot. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. Kom gerust eens langs, kijk rond en ga in gesprek met de adviseurs als die beschikbaar zijn. En als je voor een afspraak belt, weet je zeker dat je een van de adviseurs te spreken krijgt.