Zaterdag 11 januari: alles over hybride systemen tijdens themadag

vr 3 januari 2020 - Informatie over hybride warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers

Een CO2-arme samenleving in 2050. Dat is wat het kabinet voor ogen heeft. Aardgasvrij wonen is hiervan een belangrijk onderdeel. Maar kun of wil je nog niet volledig van het gas af? Geen probleem. Er zijn voldoende mogelijkheden om je op de toekomst voor te bereiden. Op zaterdag 11 januari kom je daar meer over te weten tijdens de Themadag Hybride systemen in de WoonWijzerWinkel, het regionale energieloket in Rotterdam-Heijplaat.

Hybride systemen ondersteunen gasketel

Hybride systemen werken samen met je bestaande gasketel en ondersteunen deze, zodat je minder aardgas verbruikt. In een presentatie vertellen de specialisten van de WoonWijzerWinkel je meer over de verschillende hybride oplossingen. Denk daarbij aan hybride warmtepompen, warmtepompboilers en zonneboilers. Je bent op zaterdag 11 januari vanaf 09.00 uur welkom. Na koffie en thee kun je aanschuiven bij de diverse presentaties. Daarna kun je tot 13.00 uur in de showroom tal van duurzame oplossingen bekijken en met de adviseurs van de WoonWijzerWinkel in gesprek. De themadag is gratis toegankelijk. Het is wel de bedoeling dat je je van tevoren aanmeldt. Dat kan via de website van de WoonWijzerWinkel.

Start nieuwe inkoopactie warmtepompboiler 

Zoals vaker gebeurt, lanceert de WoonWijzerWinkel op de themadag weer een inkoopactie. Deze keer biedt het energieloket, samen met partner Vaillant, een warmtepompboiler van aroStor aan. Wil je meer weten over deze inkoopactie? Bel voor meer informatie met de WoonWijzerWinkel: 010-7470147.

WoonWijzerWinkel: onafhankelijk energieloket regiogemeenten

De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio Rotterdam-Haaglanden. Voor al je vragen over, en voor tal van oplossingen voor de verduurzaming van je huis kun je bij de WoonWijzerWinkel terecht. Het energieloket is gevestigd aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat en beschikt over een showroom van 2.500 vierkante meter. Daar vind je nagenoeg alle toepassingen op het gebied van isolatie, ventilatie, zonnepanelen, warmtepompsystemen, zonneboilers en duurzame materialen. De WoonWijzerWinkel werkt met gerenommeerde leveranciers en installateurs en heeft scherpe inkoopafspraken met producenten. De adviezen van de WoonWijzerWinkel zijn onafhankelijk en objectief.