Sluit icoonTerug icoon

Nu in verkoop: fase 4 nieuwbouwproject Park Waterrijk (Hekelingen)

do 24 oktober 2019 - Eén vrijstaande villa, zes tweekappers, vier rijwoningen en zes waterwoningen

Fase 4 van nieuwbouwproject Park Waterrijk, aan de groene rand van Hekelingen, is in verkoop. Het gaat om één vrijstaande villa, acht twee-onder-één-kapwoningen, vier rijwoningen én, nieuw voor dit project, zes waterwoningen. De inschrijving verloopt via de projectsite. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep in Spijkenisse, is informatie over het nieuwe aanbod verkrijgbaar.

Park Waterrijk: energieneutrale woningen. Meer lenen, lagere energierekening

De woningen in fase 4 worden energieneutraal, dankzij onder meer zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, ventilatie met warmteterugwinning en een warmtepomp voor warmte en warm tapwater. Ze krijgen een EPC van 0. Deze waarde betekent dat alle energie die nodig is voor de verwarming (of koeling) en ventilatie van het huis, en voor het gebruik van warm water, duurzaam wordt opgewekt. Dit is goed voor het klimaat en diverse banken rekenen hierdoor een lagere rente. Daar komt bij dat je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager is. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen in Park Waterrijk staat op de duurzaamheidspagina op de projectsite.

Riant wonen met veel ruimte voor je persoonlijke wensen

Net als elders in Park Waterrijk heb je in de woningen van fase 4 alle ruimte. Zowel de woningen zelf als de kavels waarop ze staan, worden heel riant. En je kunt je huis aanpassen aan jouw woonwensen. Een nog ruimere woonkamer via een aanbouw? Extra slaapkamers? Een dakkapel? Of misschien wel een andere indeling? Het is allemaal mogelijk. Ook in fase 4 zal geen huis hetzelfde zijn. Behalve de voor Park Waterrijk vertrouwde woningen (een vrijstaande villa, acht tweekappers en vier rijwoningen) krijgt fase 4 ook zes schitterende waterwoningen. Deze tweelaagse woningen hebben twee terrassen aan het water en op het zuiden. Op de projectsite staat meer informatie over het aanbod in fase 4. Hieronder een korte samenvatting daarvan:

  • Vrijstaande villa: circa 188 vierkante meter woonoppervlak, op kavel van circa 372 vierkante meter. Koopsom: 570.000 euro (v.o.n.).
  • Twee-onder-één-kapwoningen: circa 185 tot 191 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 275 tot zo'n 334 vierkante meter. Koopsommen: vanaf 460.000 euro (v.o.n.).
  • Vier-onder-één-kapwoningen: circa 126 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 135 tot zo'n 173 vierkante meter. Koopsommen: vanaf 335.000 euro (v.o.n.).
  • Waterwoningen: circa 133 of 134 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 130 tot ongeveer 150 vierkante meter. Koopsommen: vanaf 430.000 euro (v.o.n.).

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.​

  • Informatie over Park Waterrijk fase 4 is verkrijgbaar op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdagavond 12 november (19.30-21.30 uur) in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse. Stand: Park Waterrijk.
  • www.parkwaterrijk.nl.
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.

Impressie boven: waterwoningen fase 4 Park Waterrijk. Impressies daaronder, van links naar rechts: vrijstaande villa, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.