Zaterdag 2 november: start verkoop fase 4 Park Waterrijk (Hekelingen)

wo 9 oktober 2019 - Eén vrijstaande villa, zes tweekappers, vier rijwoningen en zes waterwoningen

Fase 4 van nieuwbouwproject Park Waterrijk, aan de groene rand van Hekelingen, gaat zaterdag 2 november in verkoop. Het gaat om één vrijstaande villa, acht twee-onder-één-kapwoningen, vier rijwoningen én, nieuw voor dit project, zes waterwoningen. Het start verkoop event vindt plaats in het Dorpshuis aan de Lede 13 in Hekelingen. Je bent daar tussen 11.00 en 13.00 uur welkom. Vanaf de start verkoop staan alle verkoopdocumenten op de projectsite. In een eerdere fase, fase Zuid, is op dit moment ook nog een woning beschikbaar: een Hofvilla.

Park Waterrijk: energieneutrale woningen. Meer lenen, lagere energierekening

De woningen in fase 4 worden energieneutraal, dankzij onder meer zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, ventilatie met warmteterugwinning en een warmtepomp voor warmte en warm tapwater. Ze krijgen een EPC van 0. Deze waarde betekent dat alle energie die nodig is voor de verwarming (of koeling) en ventilatie van het huis, en voor het gebruik van warm water, duurzaam wordt opgewekt. Dit is goed voor het klimaat en diverse banken rekenen hierdoor een lagere rente. Daar komt bij dat je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager is. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen in Park Waterrijk staat op de duurzaamheidspagina op de projectsite.

Riant wonen met veel ruimte voor je persoonlijke wensen

Net als elders in Park Waterrijk heb je in de woningen van fase 4 alle ruimte. Zowel de woningen zelf als de kavels waarop ze staan, worden heel riant. En je kunt je huis aanpassen aan jouw woonwensen. Een nog ruimere woonkamer via een aanbouw? Extra slaapkamers? Een dakkapel? Of misschien wel een andere indeling? Het is allemaal mogelijk. Ook in fase 4 zal geen huis hetzelfde zijn. Behalve de voor Park Waterrijk vertrouwde woningen (een vrijstaande villa, acht tweekappers en vier rijwoningen) krijgt fase 4 ook zes schitterende waterwoningen. Deze tweelaagse woningen hebben twee terrassen aan het water en op het zuiden. Op de projectsite staat meer informatie over het aanbod in fase 4. In de aanloop naar de start verkoop wordt daar steeds meer informatie aan toegevoegd. Hieronder een korte samenvatting daarvan:

  • Vrijstaande villa: circa 188 vierkante meter woonoppervlak, op kavel van circa 375 vierkante meter.
  • Twee-onder-één-kapwoningen: circa 185 tot 191 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 280 tot zo'n 335 vierkante meter.
  • Vier-onder-één-kapwoningen: circa 126 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 140 tot zo'n 175 vierkante meter. 
  • Waterwoningen: circa 133 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 135 vierkante meter.

Nog beschikbaar: 1 Hofvilla van 193 vierkante meter

Wil je niet wachten op fase 4? Ga dan voor de laatste woning in fase Zuid. Het gaat om een Hofvilla van 193 vierkante meter (zie afbeelding), met een uitbouw. De koopsom is 604.900 euro (v.o.n.). De indicatie van de maandelijkse hypotheeklast voor deze woning ligt tussen 885 en 1.195 euro bruto per maand. De bouw van deze Hofvilla en de andere woningen van fase Zuid start binnenkort. In het derde kwartaal van 2020 wordt de oplevering verwacht. Meer informatie over het actuele aanbod staat op de projectsite.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.

Impressie boven: waterwoningen fase 4 Park Waterrijk. Impressies daaronder, van links naar rechts: vrijstaande villa, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.