Za 21/10: Themadag 'Ventileren en isoleren' in WoonWijzerWinkel

di 10 oktober 2017 - Deskundigen vertellen over de mogelijkheden om je huis beter te isoleren en te ventileren

Je huis isoleren kan op verschillende manieren, en vaak is het helemaal niet zo ingewikkeld. Wil jij weten welke oplossingen het beste bij jouw huis passen en hoe je je huis goed geventileerd houdt als het beter geïsoleerd is? Kom dan zaterdag 21 oktober naar de Themadag 'Ventileren en isoleren' in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Je bent tussen 09.00 en 13.00 uur welkom.

WoonWijzerWinkel: tientallen oplossingen voor isolatie en ventilatie

De WoonWijzerWinkel is het energieloket van deze regio. In de showroom aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat vind je ruim dertig verschillende isolatieoplossingen en meer dan twintig methoden om je huis goed te ventileren. Dat laatste is nodig als je je huis beter isoleert. Elk huishouden produceert ongemerkt veel vocht. Als je onvoldoende ventileert, kruipt het vocht in je woning. Dat is niet alleen slecht voor de staat van je huis, maar ook voor je gezondheid.

Presentaties en vragen stellen

Onafhankelijke adviseurs presenteren de tijdens de themadag de laatste innovaties en geven je advies over de diverse mogelijkheden voor vloer-, gevel- of dakisolatie en bijpassende ventilatiemogelijkheden. Na deze themadag ben je volledig op de hoogte van het aanbod op het gebied van ventilatie en isolatie. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09.00: inloop
  • 09.30-10.00 uur: presentatie over isoleren
  • 10.00-10.30 uur: presentatie over ventileren
  • 10.30-11.00 uur: pauze
  • 11.00-12.00 uur: vragen stellen over de isolatie- en ventilatieoplossingen in de showroom
  • 12.00-13.00 uur: individuele vragen stellen aan deskundigen

Gratis toegang. Wel even aanmelden

De Themadag 'Ventileren en isoleren' is gratis toegankelijk. Meld je wel even aan. Dat kan via de website van de WoonWijzerWinkel. Het energieloket is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147).