Zaterdag 23 juni: Themadag Zonnepanelen in WoonWijzerWinkel

wo 20 juni 2018 - Deskundigen geven uitleg over zonnepanelen, zonneboilers en sedum dakbedekking

Door de lage rentes is het steeds minder aantrekkelijk geworden om geld op een spaarrekening te zetten. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor hun spaargeld op het dak te leggen. Niet letterlijk, maar in de vorm van zonnepanelen. De eenmalige investering voor zonnepanelen is al vanaf zes jaar terugverdiend. Daarna is de maandelijkse besparing op de energierekening pure winst. Op zaterdag 23 juni kom je alles over zonnepanelen te weten tijdens de Themadag Zonnepanelen in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat.

Aandachtspunten bij aanschaf zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen zijn zonneklaar. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf ervan? Welke zonnepanelen zijn van goede kwaliteit? Hoeveel zonnepanelen zijn nodig voor jouw energieverbruik? Is je dak er wel geschikt voor? Al dit soort vragen komt tijdens de Themadag Zonnepanelen aan de orde. Behalve de voordelen van zonnepanelen worden ook de voordelen van zonneboilers en sedum dakbedekking belicht.

Investering nog aantrekkelijker dankzij gezamenlijke inkoopacties

De themadag is gekoppeld aan de Inkoopactie Zonnepanelen en de Inkoopactie Zonneboiler. Meedoen aan deze gezamenlijke inkoopactie maakt je investering nog aantrekkelijker. Bij de Inkoopactie Zonnepanelen worden drie verschillende pakketten aangeboden. Na de themadag weet je alles wat je weten moet en kun je weloverwogen een keuze maken. De inschrijving voor de inkoopactie is vrijblijvend. Je ontvangt namelijk eerst een offerte. Daarna kun je besluiten of je meedoet en kies je voor het pakket dat bij jouw wensen en budget past.

Themadag Zonnepanelen: drie presentaties

Het programma voor de themadag bestaat uit drie presentaties: een over zonnepanelen (vanaf 09.30 uur), een over zonneboilers (vanaf 10.30 uur) en een over sedum dakbedekking (vanaf 11.30 uur). Je kunt vanaf 09.00 uur inlopen en na afloop kun je in de showroom allerlei duurzame producten en installaties bekijken.

  • 09.00 uur: Inloop met koffie en thee.
  • 09.30 uur: Presentatie over zonnepanelen.
  • 10.30 uur: Presentatie over zonneboilers.
  • 11.30 uur: Presentatie over sedum dakbedekking.

Wel even aanmelden

Wil je erbij zijn? Meld je dan even van tevoren aan via de website van de WoonWijzerWinkel. De WoonWijzerWinkel is het onafhankelijke energieadviesloket van de gemeenten in de regio's Rotterdam en Haaglanden. Het is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat.