Zaterdag 9 maart: start verkoop watervilla's fase 1 Krekenpark (Zuidland)

di 29 januari 2019 - Wil je niet wachten? Reserveer of word voorrangskandidaat tijdens de pre-sale

De eerste fase van villaproject Krekenpark in Zuidland gaat zaterdag 9 maart in verkoop. Het gaat om zeven vrijstaande en vier geschakelde watervilla's, met prijzen van 455.000 tot 569.000 euro (v.o.n.). De woningen zijn bijzonder riant. De vrijstaande villa's worden ongeveer 190 vierkante meter groot, de geschakelde villa's circa 160 vierkante meter. Wil je niet wachten tot 9 maart? Schrijf je dan in als voorrangskandidaat of koop alvast een van de woningen via een reserveringsovereenkomst. Dat kan nu, want de pre-sale is inmiddels gestart. 

Eerste fase Krekenpark: 7 vrijstaande watervilla's en 4 twee-onder-één-kap watervilla's

Krekenpark, op een halfuur rijden van Rotterdam, wordt in vier fasen gerealiseerd. Het project krijgt in totaal 53 vrijstaande en geschakelde villa's. De watervilla's uit de eerste fase zijn tweelaags en hebben een terras aan het water. Van daaraf kijk je niet alleen uit óver dat water, maar ook richting het polderland. De woonkamer is riant, je hebt een open keuken en op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, waarvan een met een inloopkast. De vrijstaande villa's hebben daarnaast op de begane grond nog een extra kamer, die je als studeer- of werkkamer kunt gebruiken. Bijzonder aan de watervilla's is dat je geen tuin hebt. Dat scheelt je dus heel wat werk. Toch heb je volop groen rondom je huis. Dit groen wordt onderhouden door de gemeente.

Bekijk hieronder een video-animatie van Krekenpark:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting.

Pre-sale: voorrang krijgen of alvast reserveren. Hoe werkt dat?

Tijdens de pre-sale periode, die op 31 januari van start is gegaan, kun je je - onder bepaalde voorwaarden - inschrijven als voorrangskandidaat. Je krijgt dan voorrang bij de toewijzing van de bouwnummers. Je kunt echter pas voorrangskandidaat worden na een kennismakingsgesprek, waarin je wensen en financiële mogelijkheden worden besproken. Wil je hier meer over weten, bel dan met NEXTHome, de partij die deze gesprekken doet. NEXTHome is bereikbaar via 0186-745772 (vraag naar Marco of Daniëlle). Je kunt er ook voor kiezen al tijdens de pre-sale periode de woning van jouw keuze te kopen. Dat kan via een reserveringsovereenkomst. Die verplicht tot levering van de woning, terwijl jij er nog van af kunt zien. Om zo'n overeenkomst te kunnen sluiten, moet je een reserveringsvergoeding van 3.500 euro betalen. Een fors bedrag, maar dit krijg je terug als je de woning daadwerkelijk afneemt. Wil je hier meer over weten, bel dan met een van de makelaars: 0181-612222 (Klip & Van Wijk Makelaars) of 010-8200942 (De Makelaars Rotterdam). Na de officiële start verkoop, op 9 maart, volgt de toewijzing van de woningen. Als je hebt gereserveerd of een voorrangskandidaat bent, ga je uiteraard vóór. Voor woningen met meerdere voorrangskandidaten vindt een loting plaats. 

Meer weten? Kijk op de website en meld je aan voor de nieuwsbrief

Krekenpark is een ontwikkeling van Stevast Baas & Groen. Wil je meer weten over de verkoopprocedure of over het woningaanbod? Kijk dan op de projectsite. Daar kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief vanuit het project.