Zaterdag 9 september: Themadag Zonnepanelen in WoonWijzerWinkel

ma 28 augustus 2017 - Specialisten van energieloket geven tussen 09.00 en 13.00 uur tekst en uitleg over zonne-energie

Je hebt ze in allerlei kleuren, prijzen en rendementen en kwaliteitsniveaus, en dus is het lastig kiezen. En dan moet je ook nog weten of je dak wel geschikt is. Om je te helpen de juiste keuzes te maken, organiseert de WoonWijzerWinkel op Heijplaat op zaterdag 9 september weer een Themadag Zonnepanelen. Je krijgt dan voorlichting van deskundigen en kunt al je vragen stellen. De WoonWijzerWinkel is het regionale energieloket. 

Van 09.00 tot 13.00 uur

Ook tijdens deze Themadag Zonnepanelen kun je diverse soorten zonnepanelen bekijken. Daarnaast kun je profiteren van aantrekkelijke collectiviteitsaanbiedingen. De themadag begint om 09.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Om 09.30 uur is er een presentatie met algemene informatie, zodat je goed op weg wordt geholpen. 

Vrijblijvend aanmelden

Je kunt je vrijblijvend aanmelden via de website van de WoonWijzerWinkel, het energieloket van de gemeenten in de regio's Rotterdam en Haaglanden. De Woonwijzerwinkel is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat. Je bepaalt uiteraard zelf hoe laat je komt.

Gratis dakscan online

Wil je nu al weten hoeveel zonnepanelen je op je dak kan plaatsen, en wat dat oplevert? Doe dan de gratis dakscan op de site van de WoonWijzerWinkel. Met deze online tool krijg je eenvoudig en snel een indicatie. De scan werkt heel eenvoudig. Je vult eerst je postcode en huisnummer in, daarna kun je via een Google-luchtfoto zien welke delen van je dak het meest gunstig zijn voor zonnepanelen en deze selecteren. Vervolgens vul je je huidige energiemaatschappij en jaarverbruik. Daarna ontvang je een indicatie van de installatiekosten en opbrengsten.

Foto: WoonWijzerWinkel.