Sluit icoonTerug icoon

Actie Rabobank: 20 jaar korting op je hypotheek

di 2 oktober 2018 - Weet waar je aan toe bent als je een huis op het oog hebt: doe de online rekentool op website Rabobank

Het kopen van een huis kan gezien de huidige woningmarkt een hele uitdaging zijn. Daarom is het belangrijk om vooraf te weten wat je financiële mogelijkheden zijn. Zeker nu de NVM Open Huizen Dag, op zaterdag 6 oktober, er weer aan komt. De Rabobank helpt je op weg, onder meer met een handige online rekentool en een aantrekkelijke actie.

Financieel gezond leven en wonen

Een eigen woning is een belangrijk fundament voor een financieel gezond leven. Door af te lossen op de hypotheek bouw je meestal een vermogen op. En op de lange termijn kan de waarde van je woning ook nog eens stijgen. Dat klinkt goed! Maar dan moet je eerst wel in de gelegenheid zijn om dat droomhuis te bemachtigen. Door de schaarste aan betaalbare woningen is het soms nodig om snel te beslissen. Dit vraagt om een goede voorbereiding, zodat je vooraf weet of je het huis dat jij op het oog hebt, ook betaalbaar is. En of je de maandlasten kunt betalen. Dat is zeker zo belangrijk om prettig te kunnen wonen én leven.

Beste online oriëntatie

Die goede voorbereiding kun je bij de Rabobank gemakkelijk zelf doen. Voor de derde keer op rij is de bank verkozen tot de beste partij voor een online oriëntatie op je hypotheek (WUA-onderzoek, april 2018). Met de handige online rekenhulp op www.rabobank.nl/wonen weet je snel waar je aan toe bent en wat jouw mogelijkheden zijn. Het invullen is eenvoudig en zo gebeurd. Je krijgt direct een volledig beeld van jouw toekomstige hypotheek en maandlasten.

20 jaar korting op een hypotheek

De hoogte van de maandlasten hangt onder andere af van de hypotheekvorm en de rentevaste periode. Kies je voor een hypotheek bij de Rabobank met een rentevaste periode van 20 jaar, dan profiteer je nu 20 jaar van een extra scherpe hypotheekrente. Meer informatie en de actievoorwaarden vind je op www.rabobank.nl/wonen.

Vrijblijvend oriëntatiegesprek

Als je een huis op het oog hebt en je weet waar je financieel aan toe bent, dan wil je natuurlijk snel schakelen. Tijdens de Rabo Woonweken (van 1 tot en met 13 oktober) is het kantoor van de bank in Hellevoetsluis op de zaterdagen geopend voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Handig als je wilt weten of de actie ook iets voor jou kan zijn. Bel voor een afspraak: 0181-333200.