De Rabobank Hypotheek biedt je meer dan een aantrekkelijke rente

di 24 oktober 2017 - 10 pluspunten, zoals hypotheekofferte lang geldig en mogelijkheden zzp'ers

Als je een huis koopt, wil je je maandlasten zo laag mogelijk houden. Dus zoek je een hypotheek met een lage rente. Maar het is verstandig om ook verder te kijken. Want een aantrekkelijke hypotheek scoort op meer dan alleen een lage rente, aldus de Rabobank, die de 10 pluspunten van de Rabobank Hypotheek op een rijtje heeft gezet. Op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 14 november in Theater de Stoep in Spijkenisse, kun je erover in gesprek.

Getekende hypotheekofferte twaalf maanden geldig

Een van die pluspunten is dat de getekende hypotheekofferte maar liefst twaalf maanden geldig is. Dat levert je de nodige vrijheid op om een overwogen keuze te maken. De offerte geldt ook nog eens als garantie dat je de hypotheek ook daadwerkelijk kunt afsluiten.

Ook voor flexwerkers

Bijzonder is daarnaast dat flexwerkers die minimaal één jaar werken voor Randstad, Tempo-Team of Yacht een hypotheek bij de bank kunnen afsluiten, als zij een zogeheten perspectiefverklaring kunnen overleggen. Ook flexwerkers zonder zo'n verklaring kunnen bij de Rabobank terecht voor een hypotheek. De bank kijkt dan naar het inkomen in de afgelopen drie kalenderjaren.

Mogelijkheden voor zzp'ers

Als zzp'er heb je bij de bank eveneens goede mogelijkheden om een hypotheek te krijgen. Vaak mag je bij de Rabobank zelfs meer lenen dan bij andere banken. Om de hoogte van de lening te bepalen, kijkt de bank meestal naar de laatste drie jaarrekeningen. En ben je een stártende zzp'er, dan kun je - onder voorwaarden - eveneens een hypotheek krijgen. Op basis van één jaarrekening en een prognose van een accountant, beoordeelt de bank of je voor een hypotheek in aanmerking komt.

10 pluspunten op een rijtje

Zo zijn er meer pluspunten van de Rabobank Hypotheek. De bank heeft ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Je vindt ze op www.rabobank.nl/10pluspunten.

Rabobank Hypotheek: hoogste waardering

Maar liefst een op de vijf huizen in Nederland wordt gefinancierd met een Rabobank Hypotheek. De bank krijgt al jaren de hoogste waardering van vergelijkingssite MoneyView. Klanten waarderen de gesprekken met de hypotheekadviseurs van de bank bovendien met een 8,5. Kortom, reden genoeg om eens in gesprek te gaan met een van die adviseurs.

  • Wil je meer weten over de voordelen van de Rabobank Hypotheek? Ga dan in gesprek met de hypotheekadviseurs van Rabobank Voorne-Putten Rozenburg op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 14 november in Theater de Stoep (Theaterplein 1) in Spijkenisse (19.30-21.30 uur). Stand: Rabobank Voorne-Putten Rozenburg.
  • www.rabobank.nl/wonen (voor alle informatie over de Rabobank Hypotheek, een snelle berekening en het maken van een afspraak).
  • Alle informatie over de Woonmarkt Nissewaard lees je op de woonmarktpagina op deze site.